Wpis z mikrobloga

Mieszkam w niedokończonym domu który postawili starzy ale nie mają kasy i czasu na wykończenie tego a ja sobie tam mieszkam mimo wielu niedogodności.

@mirko_anonim: Ten opis przypomina mi perypetie pewnego wykopowicza #pdk
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale jak Ty się tak stresujesz tego typu sprawami, to nie będzie Cię stresować jak zaprosisz obcą kobietę na chatę, która no powiedzmy że ma moralnie giętki kręgosłup więc nie będzie dla niej problemu Ci coś ukraść w domu, albo jakoś szantażować gdy zobaczy że jesteś przy pieniądzu?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
Anonim (nie OP): beka z ciebie diviarzu od 'to kolezanka' xDDDDDDDDDD
przestan jej dawac hajs i zobaczymy jak czesto sie jeszcze z toba spotka ta kolezanka xDDDDDDDD

ona jest prostytutką którą obraca 10 typow dziennie i nic tego nie zmieni
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Oj @Dietetyq widać że divy to znasz tylko z filmów lub bajek wyczytanych w internecie:

która no powiedzmy że ma moralnie giętki kręgosłup więc nie będzie dla niej problemu Ci coś ukraść w domu, albo jakoś szantażować gdy zobaczy że jesteś przy pieniądzu?

Dlaczego uważasz że dla divy nie ma problemu kraść lub szantażować?
Każda diva jaką znam, a znam ich już sporo, jest bardzo w porządku osobą, bardzo
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Nie mogę Cię zawołać bo też piszesz anonimowo, ale już Ci odpowiadam:

beka z ciebie diviarzu od 'to kolezanka' xDDDDDDDDDD przestan jej dawac hajs i zobaczymy jak czesto sie jeszcze z toba spotka ta kolezanka xDDDDDDDD

Dlaczego sądzisz że chciałbym się z nią spotkać za darmo? Absolutnie bym nie chciał.
Tak samo jak idę do fryzjerki koleżanki, to chyba logiczne że jej płacę za
  • Odpowiedz
Każda diva jaką znam, a znam ich już sporo, jest bardzo w porządku osobą, bardzo poukładaną, skromną, dosłownie przeciwieństwo tego jak są przedstawiane w filmach. Nigdy się nie zdarzyło żebym usłyszał jakiekolwiek przekleństwo u jakiejś divy

@mirko_anonim: haha ale odklejka, niech to potwierdzi każdy Mirek co był u tego typu laski zapłacił 400 czy 500 zł za 1h a był finalnie 15 minut bo typiara typowo zrobiła co do niej
  • Odpowiedz