✨️ Obserwuj #mirkoanonim Hej, Czy można się ot tak odkochać czy to po prostu było wydłużone zauroczenie/uzależnienie?
Spotykam się z pewną dziewczyną, długo to mi bardziej zależało i się starałem, wspierałem ją też w trudnych chwilach psychicznych. Były między nami momenty dobre ale i te złe. Wiele razy się zawiodłem choć jej tego nie powiedziałem, mimo wszystko zawsze przepraszała. Od jakiegoś czasu wszystko jest mi obojętne, praktycznie wszystko i wszyscy. Nie mam ochoty gadać, chcę przebywać sam, nie wiem co się stało. Udawać że jest spoko też nie chcę się zmuszać. Mam dużo pracy, prywatnie dbam o formę fizyczną. Nie wiem czy to przepracowanie czy to coś w głowie ma tle psychicznym, a może po wielu miesiącach starań się po prostu poddałem :(
@mirko_anonim: jeśli ty ciagle wykładałeś w relacje a ona nic albo minimum to po prostu się zmęczyłeś tym. Też tak miałem. Starałem się, zabiegałem, pomagałem, proponowałem a ona dawała ochłapy zainteresowania to w końcu doszedłem do wniosku że mnie to meczy. Szczególnie zwróciłem kiedyś uwagę jak mi odpisywała lakonicznie i po czasie a w gronie znajomych telefonu z ręki nie wypuszczała i ciagle tap tap tap w klawiaturę. Zauważasz takie
@mirko_anonim: Może za dużo cyrków z nią po prostu? Wymęczyła cię, a ty nawet się nie zająknąłeś. Wie, że robi źle, ale mimo to nadal to robi, bo wie, że powie przepraszam i załatwione. No i ci się odwidziało.
Hej,
Czy można się ot tak odkochać czy to po prostu było wydłużone zauroczenie/uzależnienie?
Spotykam się z pewną dziewczyną, długo to mi bardziej zależało i się starałem, wspierałem ją też w trudnych chwilach psychicznych. Były między nami momenty dobre ale i te złe. Wiele razy się zawiodłem choć jej tego nie powiedziałem, mimo wszystko zawsze przepraszała.
Od jakiegoś czasu wszystko jest mi obojętne, praktycznie wszystko i wszyscy. Nie mam ochoty gadać, chcę przebywać sam, nie wiem co się stało.
Udawać że jest spoko też nie chcę się zmuszać.
Mam dużo pracy, prywatnie dbam o formę fizyczną. Nie wiem czy to przepracowanie czy to coś w głowie ma tle psychicznym, a może po wielu miesiącach starań się po prostu poddałem :(
#zwiazki #psychologia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim