Aktywne Wpisy

iquiet +53
Tak było jak tylko wojna się rozpoczęła na Ukrainie.
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_3DD893EF-7328-49A5-B8B1-C958C672F25A-18916-000001B98638DA4E
Pobierz
tytanowyy +154

Nie mogę się pogodzić z faktem, że nie jestem taka jak inne kobiety. Nigdy nie miałam chłopaka mimo 30 urodzin. O dzieciach mogę pomarzyć, już nie marzę nawet o małżeństwie i szczęśliwej rodzinie. Jestem koszmarnie brzydka. Nikt mnie nigdy nie chciał. Nienawidzę swojego życia. Nie mam pieniędzy, swojego mieszkania, wykształcenia i nadziei na lepsze jutro. Chce tylko się uchlac i zapomnieć że żyje. Brzydka kobieta ma p--------e, nie ważne kim by była, i co osiągnęła. Nikt mnie nigdy nie przytulił, nie ukochał jak te inne piękne kobiety. Jedyna wartość kobiety jest tylko i wyłącznie w jej urodzie. #depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Pewnosc siebie i masz typa 7/10
Ja po 14 latach związku który się wysrał bo wać Pani ma większe wymagania.
No
Że taki zwykły bąbel jak Ja, to nie, to nie to, bo zbyt zwykły...
Ehhhh
Jesteś pewno ropucha co nie chcę
Baba nigdy nie będzie sama, zawsze będzie ktoś kto cię zechce.
Było tyle przypadków, przykładów, że nie da się być samotną jako baba, że nigdy żadnej nie uwierzę w to co tutaj napisałaś.
Był słynny przykład takiej baby z chorobą genetyczną Ewy Mazurek (możesz wpisać w google to zobaczysz jak wygląda) i nawet ją ktoś chciał zalać.
Masz na wykopie różową, która
@mirko_anonim: i bardzo dobrze, dość już cierpiena na tym świecie. Kiedy to dotrze wreszcie do natalistów.
Nie będę milionerem, ale praca jest potrzebna do życia. Tak samo jak relacje są potrzebne do życia.
No i widzisz, ty jako brzydka baba miałaś związek i twój mózg się emocjonalnie rozwinął pod tym względem. Brzydki chłop nadal będzie jedyne sam ze sobą się zabawiał, bo każda go odrzuci.
──────
@mirko_anonim: wręcz przeciwnie, zrobiłam się nieufna i trudno mi będzie uwierzyć w "miłość" następnym razem, o ile wgl będzie
Uważasz, że koleś, którego laski olewają, ale jakimś cudem udało mu się ogarnąć jakąś będzie wiedział o co chodzi w relacjach? Będzie naiwny jak każdy, który doświadcza pierwszej miłości.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
Jak myślisz, jak zareaguje jakakolwiek dziewczyna, gdy jakiś koleś powie jej, że nigdy nie był w związku, jest prawikiem? Sama na pewno pomyślałabyś sobie "co za niedojda".
Jak zareagowałabyś, gdybyś była z kolesiem, który nie wie jak poprowadzić relację? Myślisz, że jako doświadczona baba ty byś ją prowadziła? W
No właśnie, więc kolejny faux pas.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91