Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie mogę się pogodzić z faktem, że nie jestem taka jak inne kobiety. Nigdy nie miałam chłopaka mimo 30 urodzin. O dzieciach mogę pomarzyć, już nie marzę nawet o małżeństwie i szczęśliwej rodzinie. Jestem koszmarnie brzydka. Nikt mnie nigdy nie chciał. Nienawidzę swojego życia. Nie mam pieniędzy, swojego mieszkania, wykształcenia i nadziei na lepsze jutro. Chce tylko się uchlac i zapomnieć że żyje. Brzydka kobieta ma p--------e, nie ważne kim by była, i co osiągnęła. Nikt mnie nigdy nie przytulił, nie ukochał jak te inne piękne kobiety. Jedyna wartość kobiety jest tylko i wyłącznie w jej urodzie. #depresja

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Wartość kobiety tkwi w zdolności do rozrodu (którą niechybnie stracisz za kilkanaście lat), a nie opakowaniu. Być może nie masz szans na zaznanie emocjonalnej otoczki, ale nadal jesteś w stanie zrealizować główny cel swojej egzystencji.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Tylko się pewno okaże...
Że taki zwykły bąbel jak Ja, to nie, to nie to, bo zbyt zwykły...

Ehhhh

Jesteś pewno ropucha co nie chcę
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 4
Anonim (nie OP): Bajt jak stąd do Uralu. Po prostu obniż wymagania, księżniczko.
Baba nigdy nie będzie sama, zawsze będzie ktoś kto cię zechce.
Było tyle przypadków, przykładów, że nie da się być samotną jako baba, że nigdy żadnej nie uwierzę w to co tutaj napisałaś.
Był słynny przykład takiej baby z chorobą genetyczną Ewy Mazurek (możesz wpisać w google to zobaczysz jak wygląda) i nawet ją ktoś chciał zalać.

Masz na wykopie różową, która
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Co z tego, że ktoś się zlituje i weźmie brzydka i biedna kobietę, jak nie będzie jej kochał i wciąż będzie marzył, że trafi mu się lepsza? Wiem z własnego doświadczenia, okropne uczucie być w takim związku, lepiej zostać stara panna.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): @lubiejescfrytki, co z tego, że pracuję, skoro nigdy nie będę milionerem?
Nie będę milionerem, ale praca jest potrzebna do życia. Tak samo jak relacje są potrzebne do życia.
No i widzisz, ty jako brzydka baba miałaś związek i twój mózg się emocjonalnie rozwinął pod tym względem. Brzydki chłop nadal będzie jedyne sam ze sobą się zabawiał, bo każda go odrzuci.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @lubiejescfrytki, czyli rozwinęłaś się emocjonalnie. Nad czym tu chcesz jeszcze dywagować?
Uważasz, że koleś, którego laski olewają, ale jakimś cudem udało mu się ogarnąć jakąś będzie wiedział o co chodzi w relacjach? Będzie naiwny jak każdy, który doświadcza pierwszej miłości.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): @lubiejescfrytki, robisz tyle fikołków z tego względu, że jesteś babą, że w sumie nie różnisz się niczym od żadnej.
Jak myślisz, jak zareaguje jakakolwiek dziewczyna, gdy jakiś koleś powie jej, że nigdy nie był w związku, jest prawikiem? Sama na pewno pomyślałabyś sobie "co za niedojda".

Jak zareagowałabyś, gdybyś była z kolesiem, który nie wie jak poprowadzić relację? Myślisz, że jako doświadczona baba ty byś ją prowadziła? W
  • Odpowiedz