✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czym od siebie różnią się te perfumy? To kompletnie inne zapachy czy jak?
mam Stronger With You Intensely, a widzę, że są jeszcze jakieś inne warianty jak '' only '', który ma zupełnie inny kolor. Która wersja jest najlepsza z tych 4 i dlaczego? jak bardzo się różnią?
@mirko_anonim z perfumami niestety jest tak, że ich odczucie jest bardzo subiektywne. Sprawdzaj sobie perfumy najlepiej na fragrantica.pl, tam masz wypisane poszczególne nuty, parametry i oceny użytkowników.
W takiej sytuacji zamawianie perfum przez internet na podstawie opinii internautów jest praktycznym rozwiązaniem. Pozwala to oszczędzić czas i środki na dojazd oraz zminimalizować możliwość rozczarowania wyborem, korzystając z doświadczeń innych osób.
Wręcz przeciwnie bo coś co leży tobie, nie musi komuś i o ile nie jesteś wariatem co ma tego na litry, to dobrze, żeby wybór był potwierdzony własnym zdaniem. Podtrzymuję to co napisałem wyżej.
Ponadto moje życie zawodowe i prywatne nie pozwala mi na tak wielokrotne wyjazdy jak jakiegoś mieszczucha, który ma to na co dzień dosłownie obok siebie.
@mirko_anonim: to po co sobie tym wszystkim zaprzątasz glowe? Wielu perfum nie ma w Polsce w byle seforzw w Arkadii tylko wacha się je na lotnisku w Barcelonie albo Paryżu. Po co sobie tym zawracasz głowe skoro to nie Twój świat? Na tym portalu nie
Czym od siebie różnią się te perfumy?
To kompletnie inne zapachy czy jak?
mam Stronger With You Intensely, a widzę, że są jeszcze jakieś inne warianty jak '' only '', który ma zupełnie inny kolor.
Która wersja jest najlepsza z tych 4 i dlaczego? jak bardzo się różnią?
#perfumy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: armani-emporio-stronger-with-you-absolutely-perfumy-dla-mezczyzn_
PobierzWręcz przeciwnie bo coś co leży tobie, nie musi komuś i o ile nie jesteś wariatem co ma tego na litry, to dobrze, żeby wybór był potwierdzony własnym zdaniem. Podtrzymuję to co napisałem wyżej.
@mirko_anonim: to po co sobie tym wszystkim zaprzątasz glowe? Wielu perfum nie ma w Polsce w byle seforzw w Arkadii tylko wacha się je na lotnisku w Barcelonie albo Paryżu. Po co sobie tym zawracasz głowe skoro to nie Twój świat? Na tym portalu nie