Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czym od siebie różnią się te perfumy?
To kompletnie inne zapachy czy jak?

mam Stronger With You Intensely, a widzę, że są jeszcze jakieś inne warianty jak '' only '', który ma zupełnie inny kolor.
Która wersja jest najlepsza z tych 4 i dlaczego? jak bardzo się różnią?

#perfumy

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czym od siebie różnią się te perfumy?
To komp...

źródło: armani-emporio-stronger-with-you-absolutely-perfumy-dla-mezczyzn_

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim z perfumami niestety jest tak, że ich odczucie jest bardzo subiektywne. Sprawdzaj sobie perfumy najlepiej na fragrantica.pl, tam masz wypisane poszczególne nuty, parametry i oceny użytkowników.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jezu jaki wywód.

W takiej sytuacji zamawianie perfum przez internet na podstawie opinii internautów jest praktycznym rozwiązaniem. Pozwala to oszczędzić czas i środki na dojazd oraz zminimalizować możliwość rozczarowania wyborem, korzystając z doświadczeń innych osób.

Wręcz przeciwnie bo coś co leży tobie, nie musi komuś i o ile nie jesteś wariatem co ma tego na litry, to dobrze, żeby wybór był potwierdzony własnym zdaniem. Podtrzymuję to co napisałem wyżej.
  • Odpowiedz
Ponadto moje życie zawodowe i prywatne nie pozwala mi na tak wielokrotne wyjazdy jak jakiegoś mieszczucha, który ma to na co dzień dosłownie obok siebie.

@mirko_anonim: to po co sobie tym wszystkim zaprzątasz glowe? Wielu perfum nie ma w Polsce w byle seforzw w Arkadii tylko wacha się je na lotnisku w Barcelonie albo Paryżu. Po co sobie tym zawracasz głowe skoro to nie Twój świat? Na tym portalu nie
  • Odpowiedz