Aktywne Wpisy

vieniasn +21
ostatnio trochę pojeździłem w tragicznych warunkach i zdecydowanie zbyt szybko w tragicznych warunkach i ani razu nie zobaczyłem żeby zadziałała kontrola trakcji albo esp i wiele wskazuje że ja nawet nie mam tych lewackich bredni to nie szkodzi ale zaskakujące to jest że samochód z 2011 z rynku polskiego nie ma tego w wyposażeniu

czy ja komentuję na złym tagu czy każdy ma w p*ździe hokej i praktycznie występ drużyny gwiazd na olimpiadzie XDD
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta

Masakra mirki, skorzystałem z promki za zalożenie konta bankowego przez link od typa, który sie oglosił na grupie na fb do zarabiania, miała być za to stówka i konto w mbanku. Miało to być darmowe konto w prowadzeniu, a co sie okazalo? Że jak wszedłem na strone banku i przeczytałem warunki umowy, to bylo, że konto eosobiste za otwarcie i prowadzenie rachunku oraz karte przy łącznej transakcji 350 zł w mies, a typ z laską próbowali mi wmówić, że to konto jest darmowe i nic nie zapłace przez dwa mies (bo wtedy będe mogl je zamknąć) xD i zaczęli mnie obrażać, a na końcu typ mi zagroził i chcial sie ze mna bic za to, ze nie dalen sie oszukac xD xD
#heheszki #oszukujo #scam #oswiadczenie #truestory
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Z drugiej strony dziwny typ, bo zawsze kasę za polecenie dostaje się jak polecony spełni warunki, a nie za samo założenie konta.
A po trzecie - jak brakuje ci kasy i chce ci się bawić to sam możesz założyć swoje konto w systemie partnerskim i polecać sam siebie oraz rodzinę i zgarniać bonusy z dwóch stron.