✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy rodzina pomogła Ci materialnie z zakupem mieszkania, domu? Nic nie dostałeś? A może dostałeś gotowe mieszkanie, mieszkanie do wykończenia albo działkę? Jeśli dostałeś pomoc finansową (np. do wkładu własnego, czy nawet zakupu za gotówkę), to ile?
@mirko_anonim: ludzie którzy coś od rodziny dostali, np 100-200k na wkład własny nie siedzą na tym tagu tylko bawią się na mieszkaniu 75m2 kupionym na lewarze w najlepszych czasach xD
@mirko_anonim: na wkład własny miałem 20%, kolejne 10% wartości na wykończenie, więc nastawiałem się na robotę po kosztach i najniższy możliwy standard, ale dostałem od taty ok 15% wartości mieszkania, więc byłem w stanie całkiem fajnie wykończyć
Czy rodzina pomogła Ci materialnie z zakupem mieszkania, domu? Nic nie dostałeś? A może dostałeś gotowe mieszkanie, mieszkanie do wykończenia albo działkę? Jeśli dostałeś pomoc finansową (np. do wkładu własnego, czy nawet zakupu za gotówkę), to ile?
#mieszkanie #kredythipoteczny #nieruchomosci #kredyt2procent #dom #remontujzwykopem #budujzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Czy rodzina pomogła Ci materialnie z zakupem mieszkania?
Komentarz usunięty przez autora