Aktywne Wpisy
MYexodus +283
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
MacintoshTheRebel +118
Jprd całe Mirko zasrane, bo zastrzelili jakiegoś soyyaka 7500km stąd xDD
#usa
#usa
Skopiuj link
Skopiuj linkRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Coraz częściej zauważam różnice między mną i moją dziewczyną i zastanawiam się czy jesteśmy do siebie dopasowani. Pewnie to co napiszę wyda wam się głupie, ale jest to duży problem dla mnie.
Różowa jest materialistką. Nie wiem czy na początku się z tym ukrywała czy ja tego nie zauważałem, ale dla niej miarą miłości są prezenty. Gdy kupię jej prezent, im droższy tym lepszy to znaczy że ją kocham i ona jest szczęśliwa. Gdy przez dłuższy czas nie kupię jej żadnego prezentu, żadnego wyjścia do restauracji, podróży czy czegokolwiek innego to czuje się niekochana. Różowa też kupuje mi prezenty, to nie jest tak że tylko bierze, a nic nie daje. Ale dla mnie to nie jest wcale ważne, nie potrzebuję prezentów, a szczególnie drogich i takich których nie potrzebuję.
Miał ktoś z was ten sam problem? Czy da się pogodzić nasze różnice? Bo już nie wytrzymuję z tym kupowaniem prezentów, kwiatków, czekoladek, bransoletek, biletów do kina, wyjść do restauracji i innych...
#zwiazki #gorzkiezale #pytanie #relacje #ciszawyborcza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: serio? powiedziała tak prosto w twarz? Powinieneś zapytać o cennik.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
@mirko_anonim: nowość, nie znałem
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: wymysl jakis fajny lozkowy scenariusz, ktory zostanie zrealizowany po dostarczeniu prezentu ( ͡° ͜ʖ ͡°)