Aktywne Wpisy

pogop +3
Jak bardzo zlym pomysłem jest zakup kontenera mieszkalnego z Chin? XD
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
źródło: Screenshot_20260326_233557_Alibabacom
Pobierz
alljanuszx +49

Nie wiążcie się z nauczycielkami.
Może inteligentniejsza niż kasjerka żabki, ale nie aż tak jak sądzi.
Oczekuje, że będziesz jej słuchać jak jej dzieci w szkole. Te jej błędy poznawcze - mam autorytet, jestem inteligentna - prowadzi do problemów i niszczą relacje poza szkołą.
Kasjerka zna swoje słabości i możliwości.
Oczywiście tu upraszczam i jedna i druga może być wspaniałą osobą.
Ale odpuśćcie nauczycielki.
#zwiazki #zwiazki #nauczyciele #logikarozwoychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Będąc latami wśród dzieci wydaje im się, że są inteligentni i należy im się autorytet i należy wykonywać ich polecenia.
Sam w rodzinie mam nauczycielki i same mi mówiły 'nie wiąż się z nauczycielką' - traktowałem jako żart. Teraz rozumiem o
@mirko_anonim: To nie to pojęcie.
@mirko_anonim: A jak chłop jest księgowym, to będzie wyrachowany w związku, a jak jest kierowcą to będzie chciał wszystkimi kierować, a pielęgniarka będzie chciała się wszystkimi opiekować, a jak zwiążesz się z prokuratorem, to cię będzie o wszystko oskarżał, a jak jesteś wykopkiem, to ciągle będziesz musiał budować stereotypowe grupy bo inaczej nie potrafisz świata postrzegać.