Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim

#zwiazki
Moja sytuacja "związkowa"
1. Bardzo dobry kontakt, facet ma cechy nieporadności które są bardzo irytujące, wygląd dużo poniżej przeciętnej
2. Średni kontakt, wygląd przeciętny, ogarnięcie życiowe na plus ale mocny wpływ jego rodziny i wręcz wtrącanie się a on nie stawia granicy
3. W pewnych kwestiach bardzo dobry kontakt a w pewnych zero zrozumienia mnie, bardzo dobre ogarnięcie się, wygląd ponad przeciętny ale nadwaga do poprawy
I taki wybór mam ehhh

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czescmampytanie a czemu tak podbijać wiek? Osobiście znalazłam na portalu randkowym super mężczyznę o niecały rok starszego. Starszy nie zawsze znaczy ze lepszy xD a im większa różnica wieku tym faceci traktują partnerkę jak dziecko lub głupsza.
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola: nie napisałem ze starszy znaczy lepszy, tylko że jest wtedy większa szansa ze będzie już uniezależniony od rodziców i bardziej ogarnięty życiowo, a wg opisu jest to coś, na co OPce mocno zależy.

a im większa różnica wieku tym faceci traktują partnerkę jak dziecko lub głupsza.

a może te dziewczyny zachowują się jak dzieci i przez swoje daddy issues częściej lecą na starszych? zresztą OPka własnie chce takiego gościa
  • Odpowiedz
@czescmampytanie No w sumie fakt. To dość skomplikowane i poziom dominacji/uległości czy potrzeb co do zaradności obu stron musi zagrać, choć osobiście nie wiem co dobrze komu doradzić. Kobiecie uległej i nieporadnej równie lepiej dużo starszego a ogarniętej życiowo kobiecie lepiej dobrać kogoś w jej wieku o podobnym ogarnieciu
  • Odpowiedz