Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 30 lat, chciałabym mieć męża a potem i dzieci. Móc cieszyć się z rodzinnego ogniska domowego, czuć i dawać miłość, troskę i opiekę. Bardzo boję się bliskości, byłam też chora, choroba zostawiła nadwagę, depresję, ale co gorsza rozstępy. Nie wiem czy kiedykolwiek uda mi się zbudować fajny związek #zalesie #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Należy najpierw właściwie odczytać to co napisałaś.
"fajny związek" - ponadprzeciętny mężczyzna miałby wziąć poniżej przeciętną babę.

Nie, nie utworzysz fajnego związku, bo z twoją pozycją możesz liczyć na piwniczaka, a takiego nie chcesz.

Więc już wiadomo, że przegrałaś
  • Odpowiedz
@mirko_anonim przede wszystkim daj sobie czas - wyszłaś z choroby, teraz możesz zadbać o siebie, swoją psychikę i o swoje ciało - ale podkreślam zadbać czyli odżywiać je, ruszać się, a nie katować ostrą dietą i godziną cardio dziennie.
Nie wiem jak poważne masz rozstępy, ale szczotkowanie + bańka chińska + olejki na rozstępy/dla kobiet w ciąży są w stanie trochę zmniejszyć widoczność (i btw większość facetów na lekkie rozstępy wcale
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Połowa chłopów w Polsce wolna, także jeśli tylko chcesz, dla chcącego nic trudnego. Zrzuć masę, na depresję więcej słońca, a rozstępy nawet ja mam.
Czy jest to jakiś czynnik decydujący? Wątpię. Jeśli tak, to ludzie by się w ogóle w pary nie wiązali, bo każde ciało ma niedoskonałości.
A jednak w relacjach długoterminowych chodzi o coś więcej niż tylko ciało.
  • Odpowiedz