Aktywne Wpisy

Onkosfera +178
Wyżalić się muszę, bo się uduszę. Właśnie umiera moja babcia. Nie wypada mi narzekać, bo kobita ma 101 lat, ja sama jestem stare pudło powyżej 40, zaś główny ciężar zajmowania się babcią wziął na siebie mój 72 letni ojciec. Ja pełnię funkcję pomocniczą, jestem samozwańczy asystent opieki paliatywnej.
Czuję że zaraz zwariuję, patrząc na to, jak ta kobieta traci świadomość i jak jej ciało powoli się rozpada. W mojej głowie ona nie
Czuję że zaraz zwariuję, patrząc na to, jak ta kobieta traci świadomość i jak jej ciało powoli się rozpada. W mojej głowie ona nie
źródło: 1000052806
Pobierz
dzony77 +421
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mam 30 lat, chciałabym mieć męża a potem i dzieci. Móc cieszyć się z rodzinnego ogniska domowego, czuć i dawać miłość, troskę i opiekę. Bardzo boję się bliskości, byłam też chora, choroba zostawiła nadwagę, depresję, ale co gorsza rozstępy. Nie wiem czy kiedykolwiek uda mi się zbudować fajny związek #zalesie #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jakis rycerzyk chcacy zawsze sie znajdzie, nie takie jak ty ratowali desperaci. Zakladaj tindura i lecisz eoeoe
Z mojej perspektywy to możesz mieć to co chcesz, a swoje problemy wyolbrzymiasz.
─────────────────────
─────────────────────
"fajny związek" - ponadprzeciętny mężczyzna miałby wziąć poniżej przeciętną babę.
Nie, nie utworzysz fajnego związku, bo z twoją pozycją możesz liczyć na piwniczaka, a takiego nie chcesz.
Więc już wiadomo, że przegrałaś
@mirko_anonim: i to jest największy problem?
Nie wiem jak poważne masz rozstępy, ale szczotkowanie + bańka chińska + olejki na rozstępy/dla kobiet w ciąży są w stanie trochę zmniejszyć widoczność (i btw większość facetów na lekkie rozstępy wcale
Czy jest to jakiś czynnik decydujący? Wątpię. Jeśli tak, to ludzie by się w ogóle w pary nie wiązali, bo każde ciało ma niedoskonałości.
A jednak w relacjach długoterminowych chodzi o coś więcej niż tylko ciało.