✨️ Obserwuj #mirkoanonim Pytanie do dziewczyn - takie orientacyjne. Wolicie bukiet bez okazyjnie z tulipanów czy rózy? W komentarzu uzasadnij odpowiedz dlaczego, jeśli możesz.
@mirko_anonim: żadnego, nie rozumiem dawania kwiatów jako jakiegoś prezentu czy gestu, bez sensu, nic fajnego nie ma w takich ciętych kwiatach które zaraz uschną, więcej sensu ma danie kwiatka w doniczce
@mirko_anonim nie lubię dostawać kwiatów. Nie jest to w żaden sposób dla mnie dobry prezent bo mam koty i musiałabym te bukiety chować chyba w szafie by koty się nie zatruły podgryzając liście tych kwiatów. Wolałabym by mi narzeczony zrobił herbatę albo jakaś fikuśna kawę z bita śmietana.
Co do prezentów to wg mnie lepiej by było się dowiedzieć czy osoba obdarowywana w ogóle lubi takie rzeczy bo dla mnie osobiście
Męska zawiść to straszna rzecz, ale to pomijam. Ten "szczypior" to najbardziej estetyczna sylwetka i wątpię, aby "byle który k--s" miał z 12% bodyfat. No ale to polska szkoła fitnesu: nie ważne, że gruby jak świniak, ważne żeby była siła xD #silownia
Pytanie do dziewczyn - takie orientacyjne.
Wolicie bukiet bez okazyjnie z tulipanów czy rózy?
W komentarzu uzasadnij odpowiedz dlaczego, jeśli możesz.
#rozowepaski #zwiazek #zwiazki #logikarozowychpaskow #mirabelkopomusz #milosc #kwiaty #rosliny
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: tapeta-tulipany-i-roze-w-bukiecie
PobierzWolisz bukiet z tulipanów czy róż?
Co do prezentów to wg mnie lepiej by było się dowiedzieć czy osoba obdarowywana w ogóle lubi takie rzeczy bo dla mnie osobiście