Wpis z mikrobloga

Nie będzie Cię stać. Jak zarabiasz 20k

@mirko_anonim: No już nie przesadzajmy. Ja byłem jakiś czas w układzie za 2-3k miesięcznie z bardzo ładną laską. Tylko jedno słowo klucz - WYŁĄCZNOŚĆ. Tak jak pisze @stepienz13posterunku OP nie może niestety na to liczyć.. ale to nie ważne czy będzie płacił 2k, 20k czy 200k. Nie ma czegoś takiego jak wyłączność w tej branży xd Przecież to nie jest kurde etat
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Za 5k/miesiąc kupisz nawet 16 latkę, która zrobi wszystko i przyprowadzi koleżankę. Tylko zachowuj wszystkie rozmowy i nawet nagraj głosowke ze spotkania. Z czasem ona zrezygnuje z prostytucji a możesz mieć darmowe ruchansko zagwarantowane jak cię polubi i zostanie studenciara.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): .
@stepienz13posterunku

No tak, bo ta za 10k na pewno będzie na wyłączność XD

Wiem, przesadziłem z tak niską ceną. Chciałem żeby zabrzmialo optymistycznie, że za 10k już może liczyć na jakiś sponsoring (pewnie takie wyjątki są, ale
  • Odpowiedz
Minimalne zaangażowanie finansowe dla panny 8+/10 to minimum 15k plus bonusy warte rocznie kilkadziesiąt tysi.

@mirko_anonim: Zależy co dla Ciebie jest 8+? Dla mnie to jest już modelka która ma jakiś status i fakt, w dupie będzie mieć 15k od brzydkiego gościa jak może k----ć się za 10x tyle z topką finansową albo lecieć do dubaju. Natomiast taka ponadprzeciętna laska ale nie jakaś modelka 6-7/10 z <1k na insta jest
  • Odpowiedz