Aktywne Wpisy
Słuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

SystemHalted2_0 +192
źródło: temp_file5157770095813042508
Pobierz

#pracait
Jak bardzo kontraktornie lecą w kulki? Jak bardzo im się to opłaca?
Nie dotyczy mnie to bezpośrednio, bo jestem jeszcze juniorem, ale kolejny raz spotykam się z taką sytuacją wśród znajomych:
Koleś ma 2 lata doświadczenia komercyjnego, w CV ma wpisane 3, a kontraktornia odzywa się do niego z propozycją stanowiska gdzie wymagają 5 lat. Dodatkowo kandydat nie zna sporej części technologii z ogłoszenia. Sam znajomy jest pewny siebie i ogarnięty, ale nie szukał nawet teraz pracy, bo myślał, że na dużo większy hajs musi wbić więcej lat pracy i sporo się douczyć. I po kilku etapach go wzięli :P. Dla niego oczywiście spoko. Pytanie tylko jak często kontakrornie tak traktują swoich klientów i ile z tego dostaną jak oferta była za 18k B2B? Zakładając nawet, że kandydat jest mocnym zawodnikiem to nie jest to mocne oszustwo kontaktorni?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim