Aktywne Wpisy
AdrianSemenic +605
Tomasiak to jest moim zdaniem największa niespodzianka w historii polskich startów na igrzyskach XD jasne, zdarzały się pojedyncze wyskoki, których nikt się nie spodziewał, pokroju Fortuny, ale tu gościu zdobył trzy medale na jednej imprezie i to zasłużenie, a przed sezonem nikt go praktycznie nie znał XD
#mediolan2026 #skoki
#mediolan2026 #skoki

#skoki #mediolan2026
A teraz konia z rzędem temu, który wyjaśni, dlaczego właściwie nie zaliczono wyników pierwszej grupy trzeciej serii. Śnieg jeszcze wtedy nie zalegał w torach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz konia z rzędem temu, który wyjaśni, dlaczego właściwie nie zaliczono wyników pierwszej grupy trzeciej serii. Śnieg jeszcze wtedy nie zalegał w torach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pozdrawiam wszystkie firmy, które zmuszają programistów i szerzej ludzi z IT do powrotów do pracy stacjonarnej lub hybrydowej.
Pracuję w software house, kiedyś byłem programistą i team leaderem w projekcie a obecnie spinam portfel wszystkich projektów. Od kiedy pamiętam zawsze brakowało rąk do pracy, w okolicach początku pandemii nieomal straciliśmy kluczowego klienta ze względu na brak odpowiednio wydajnego zespołu wytwórczego. Istny koszmar, rekrutacje w tym czasie prawie stanęły.
Obecna sytuacja to dla mnie spełnienie marzeń, właściwie nie potrzebujemy prowadzić otwartych procesów rekrutacyjnych - z polecenia przychodzą do nas praktycznie sami seniorzy, z ogromnym doświadczeniem budowania softu dla klientów z branż naszych klientów. W zeszłym tygodniu do nowego projektu przyjęliśmy 5 osób, które z tego samego działu rzuciły papierami, i zgodziły się na ok 90% swojego dotychczasowego wynagrodzenia (nie jesteśmy - jeszcze - aż tak konkurencyjni finansowo) ale za to z gwarantowaną pracą 100% zdalną i B2B (większość preferencji pracowników) lub UoP.
Z tym tempem z jakim rośniemy obecnie, jeżeli ono się oczywiście utrzyma, będziemy myślę również konkurencyjni wynagrodzeniami. Pozdrawiam przyszłych współpracowników :)
#pracait #pracazdalna
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: To podziel się jeszcze nazwą firmy.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi