Aktywne Wpisy

ogurkiszony75 +72
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
źródło: temp_file8278001896909241751
Pobierz
freddd +7
Szukam takiego blatu na wymiar (orzech europejski)
ma ktoś info gdzie takowy można nabyć? z niektórymi sklepami niestety trochę trudno się dogadać.
ma ktoś info gdzie takowy można nabyć? z niektórymi sklepami niestety trochę trudno się dogadać.
źródło: biurko-regulowane-elektrycznie-dwusilnikowe-d2-bialy-z-blatem-orzech-eu
Pobierz

emigrował ktoś z #it gdzies gdzie sa nizsze podatki i niższe koszty zycia? mam na mysli zmiane rezydencji podatkowej itp itd, wszystko full legal, nie zadne rejestrowanie wydmuszek w czechach w wirtualnych biurach itp :D ja wiem ze wiele osób uwaza ze b2b ma niskie podatki w PL, ale ja jako singiel 30+ nie łapie się dosłownie na nic, na zadnej socjal zadną dopłatę na nic. wiec z tych niskich podatków nie mam nic :D wiec jesli gdzies moge wiecej zaoszczedzić tez nic nie dostając w zamian no to tutaj nie ma nawet co się zastanawiac
ktos się przeniósł do np rumunii? czytalem ze dla IT mają preferencjne stawki podatkowe.
oczywiscie najlepiej isc do doradcy ale narazie badam sprawę a doradca od razu mnie skasuje :D
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Tanio bo syf i malaria
@mirko_anonim: co za idiotyczna logika
łapiesz się na niskie podatki, oszczędzasz kupę kasy a narzekasz że nie dostajesz tych groszy typu 500+
─────────────────────
· Zaakceptował:
@mirko_anonim: to wyemigruj na zachod, to d--------a ci jescze bykowe za bycie bezdzietnym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord