Aktywne Wpisy
sruba_m3 +38
Eh, myślałem że ta cała kobieta nieidealna jest niejako równowagą dla głupoty mentora, ale widać sprany łeb przez social media i wrzucanie zdjęć noworodka motzno xD są siebie warci
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
źródło: image
Pobierz
jestembutem +4
Czy są tu jacyś ludzie 35+?
#kiciochpyta
#kiciochpyta

Czy partner każdej dziewczyny, która ma same pozytywy, np. ciekawy kreatywny zawód - projektantka, pisarka, copywriterka, artystka, architektka itp., jeszcze super wyglądającej, to zawsze programista? Bo rozgladając się po towarzystwie mam takie wrażenie.
#zwiazki #tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #programista15k
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Czy programiści są w związkach z top tier dziewczyn?
ze wiekszosc to piwniczaki i maja swoje grazynki ktore sie nawinely przypadkiem albo nikogo nie maja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: tak było, ale kiedyś. Nawet na studiach 20 lat temu (infa na polibudzie) zdecydowana większość miała dziewczyny.
@Anakee: Przecież to jakaś prehistoria
@mirko_anonim: Tego nie wiem. Jednak wbrew temu co się mówi na wykopie, większość programistów ma partnerki.
@mirko_anonim: low quality bait, wiadomo że dla lasek programiasta === nudziarz i to że ma te 15k czy 20k nic nie zmieni
to jest jakiś totalny mit normicki, że jak dojdziesz do pieniędzy 4x średnia krajowa to
@Pharos: Nie wiem czy większość ale większość tych, których znam i mają partnerkę ma ją od liceum/okresu studiów kiedy programistami jeszcze nie byli. Programistów, którzy mogą zmieniać dziewczyny poznałem max kilku, większość po rozstaniu ma przerwę 1-2 lata od związków bo zwczyajnie nic nie mogą ogarnąć.
@Dietetyq: W punkt. Nawet jak zarabiasz te 20k na rękę to nadal jesteś robolem na etacie i nie możesz prowadzić instagramowego trybu życia bo
kobiety wolą przystojniaka co pracuje na magazynie niż brzydkiego programistę i tyle w temacie
a że większość programistow no nie jest chadami więc ciężko upiec dwie pieczenie na jednym ogniu
@CloudSpanner: To prawda. Większość tak właśnie poznawała swoje partnerki.
@CloudSpanner: to jest 5k euro, czyli tyle co pracownik fizyczny w Niemczech - u nas to są ładne pieniądze, ale nie kupisz za to apartamentu 100 m w wielkim mieście, auta premium + wakacji z laską na wyspach 3 razy do roku, a tego by chciały małolaty
@Dietetyq: Zgadzam się i chciałbym zaznaczyć jeszcze, że wraz z wiekiem jest coraz trudniej poznawać nowych ludzi, więc rozwijanie social skilla i social circle zapędza Cię w błędne koło w którym