Wpis z mikrobloga

Więc matka daję kasę na fizjoterapię na którą nie chodzę i mam kasę dla siebie. A lekarz przepisuje tramadol.

@mirko_anonim: Ale jestes sprytny i nawet to na internetach napisales XD
Ze swojej strony polecam wizyte u psychiatry, moze postawi ci wlasciwa diagnoze.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Wszystko_albo_nic: Chodziłem do psychiatry bo "napady padaczkowe" są związane właśnie ze stresem. Nie tylko neurolog to leczy ale też psycholog/psychiatra.
Ale oskarku nie zauważyłeś chyba, jak otagowałem swój wpis - o to mi chodzi aby neetować na spokojnie i mieć parę groszy dla siebie. Wracaj do swojej julki, ja wole inne życie nie ty

• Odpowiedz
Wracaj do swojej julki, ja wole inne życie nie ty

@mirko_anonim: popraw styl pisania, jezeli chcesz zyskac tutaj jakies wsparcie.
Jak ludzie widza goscia, co pyta jak robic w ch..ja matke, to raczej nikt cie na powaznie nie bierze.
Taka dobra rada na przyszlosc - nie badz nieuprzejmy i nie udawaj cwaniaka, bo ci sie to nie oplaci, ani w wirtualu ani na zywo.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Załóżmy, że mówisz prawdę. W takim przypadku w twoim życiu zadziało się coś mocno nie tak. Te przyczyny, zapewne z wczesnego dzieciństwa - tego sobie nie wybrałeś, więc nie musisz czuć z tego powodu winy. Ale to, że jako osoba dorosła decydujesz się żyć w taki sposób - to już jest twój świadomy wybór.

Zapytałem chatGPT o twój przypadek i wstępnie opcje są takie:
1. Zespół Münchhausena - najbardziej prawdopodobne
2. Zaburzenie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Wszystko_albo_nic: Styl pisania mam jaki mam, nie skończyłem szkoły średniej. Już mnie nie oceniaj jak jakiś nauczyciel.
Jasne, moje pomysły mogą być szokujące dla większości osób ale jesteśmy na wykopie na takich tagach jak otagowałem, więc liczę na dyskusję z takimi jak jak. Nie wiem czy jesteś też przegrywem czy oskiem, nie sprawdzałem profilu, nicku nie kojarzę. Rozumiem, są różne przegrywy, mniej i bardziej honorowi.
  • Odpowiedz
Te przyczyny, zapewne z wczesnego dzieciństwa - tego sobie nie wybrałeś, więc nie musisz czuć z tego powodu winy. Ale to, że jako osoba dorosła decydujesz się żyć w taki sposób - to już jest twój świadomy wybór.

@rekkin: Co to za bezsens? "Dorosłość" to nie jest coś magicznego, co oddziela magiczną, grubą kreską "dzieciństwo". To, że ktoś żyje w taki sposób, jest logiczną konsekwencją przeszłych wydarzeń, które uformowały go
  • Odpowiedz
@Avatactra: przeszłość nadaje nam ograniczenia, ale w ramach tych ograniczeń możemy się poruszać.
A przynajmniej tak przyjmujemy, chociaż istnienie wolnej woli jest dyskusyjne i to raczej działka filozofii.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): W żaden. Nie da się udawać padaczki plus padaczkę można stwierdzić na podstawie badań mózgu. Jakie ataki udajesz??? Po co udajesz rwę kulszową? Nie wstyd ci przed sobą okradać tak matkę? Co ty zrobiłeś, że dostałeś tramadol?

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @mirko_anonim: da się udawać padaczkę, a w tomografii/eeg nie musi coś wyjść, u mnie nic nie wyszło, ani w jednym ani w drugim, ale to nie znaczy, że nie można mieć ataków, jest masa grupek na fb i takich ludzi co mają czyste badania jest sporo, taka już jest ta choroba
Jakie ataki udaje już pisałem - głównie absence/petite mal, bo łatwiej, nie przewracam się bo
  • Odpowiedz