Aktywne Wpisy

Soothsayer +199
Nie mogę się doczekać #l-------------j
źródło: IMG_20250110_180834
Pobierz
Siemabro +184
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_20250110_180834
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@mirko_anonim: Ale jestes sprytny i nawet to na internetach napisales XD
Ze swojej strony polecam wizyte u psychiatry, moze postawi ci wlasciwa diagnoze.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Ale oskarku nie zauważyłeś chyba, jak otagowałem swój wpis - o to mi chodzi aby neetować na spokojnie i mieć parę groszy dla siebie. Wracaj do swojej julki, ja wole inne życie nie ty
───────────
@mirko_anonim: popraw styl pisania, jezeli chcesz zyskac tutaj jakies wsparcie.
Jak ludzie widza goscia, co pyta jak robic w ch..ja matke, to raczej nikt cie na powaznie nie bierze.
Taka dobra rada na przyszlosc - nie badz nieuprzejmy i nie udawaj cwaniaka, bo ci sie to nie oplaci, ani w wirtualu ani na zywo.
Załóżmy, że mówisz prawdę. W takim przypadku w twoim życiu zadziało się coś mocno nie tak. Te przyczyny, zapewne z wczesnego dzieciństwa - tego sobie nie wybrałeś, więc nie musisz czuć z tego powodu winy. Ale to, że jako osoba dorosła decydujesz się żyć w taki sposób - to już jest twój świadomy wybór.
Zapytałem chatGPT o twój przypadek i wstępnie opcje są takie:
1. Zespół Münchhausena - najbardziej prawdopodobne
2. Zaburzenie
Jasne, moje pomysły mogą być szokujące dla większości osób ale jesteśmy na wykopie na takich tagach jak otagowałem, więc liczę na dyskusję z takimi jak jak. Nie wiem czy jesteś też przegrywem czy oskiem, nie sprawdzałem profilu, nicku nie kojarzę. Rozumiem, są różne przegrywy, mniej i bardziej honorowi.
@rekkin: Co to za bezsens? "Dorosłość" to nie jest coś magicznego, co oddziela magiczną, grubą kreską "dzieciństwo". To, że ktoś żyje w taki sposób, jest logiczną konsekwencją przeszłych wydarzeń, które uformowały go
A przynajmniej tak przyjmujemy, chociaż istnienie wolnej woli jest dyskusyjne i to raczej działka filozofii.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Jakie ataki udaje już pisałem - głównie absence/petite mal, bo łatwiej, nie przewracam się bo