Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wczoraj się podciagalem nachwytem i chyba coś sobie naciągnąłem w bicku, bo bolało, treningu nie dokończyłem, przeszło jakos po godzinie-dwóch. W pt. idę do fizjo, może coś chłop spróbować ćwiczyć jak już nie boli? Chociaz jakies siady dzisiaj porobić czy inne nie obciążające bica.
#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @Zoriuszka: no pierwszy raz jakąś lekką kontuzję odniosłem, ale nie wiem co to jest. To było pierwsze ćwiczenie, zrobiłem kilka powtórzeń i lekki ból jakby mi ktoś kijem p--------ł w rękę poprzedniego dnia, jak wracałem na chatę to czułem pulsowanie w bicu jak od pompy, ale nieprzyjemne i łapa mi drżała. Teraz jak napnę biceps to leciutko boli, powiedzmy jak od siniaka. Tak to nigdy nic
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @rolnik_wykopowy Kilka dni temu pisałem do nich o odzyskanie konta. Nic nie wskórałem, ale w sumie to nawet była dobra decyzja z tym zablokowaniem sobie dostępu. Lurkowanie jest lepsze niż użeranie z osłami. Nowego startera nie będę kupował. Tak w ogóle to uwielbiam gdy nazywasz tubylców wychodkami i wysmrodkami.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @rolnik_wykopowy Pisałem na pomoc Wykop. Najlepsze, że napisałem do nich w sierpniu i dopiero teraz zauważyłem, że odpisali, bo było w innej zakładce, ale nie przekonałem ich, że to moje konto. Uważaj: chcieli ode mnie fakturę, że to mój numer telefonu. Niech się pierolą. Zresztą tyle osób stąd wymiotło, że nie wiem czy warto tu pisać. Takiej ilości odklejeńców co tutaj to nie ma nigdzie. Prezydent tut,
  • Odpowiedz
A próbowałeś się zarejestrować przez aplikacje 2nr? Faktury też bym nie pokazywał, więc rozumiem.
No jest tu masa odklejeńców, ale w sumie to chyba jedno z ostatnich miejsc w internecie, gdzie można sobie poshitpostować i czasami dowiedzieć się czegoś ciekawego. A to że ruch zmalał to fakt, ale osobiście mi się wydaje, że to przez to, że wymiotło masę botów po przejściu na nowy wykop. Wcześniej rzygać się chciało po wejściu na
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @rolnik_wykopowy Nigdy nie słyszałem o tej aplikacji. Pewnie napisał ją pewien smutny psowaty ( ͡° ͜ʖ ͡°). Porzucenie konta nie było błędem. Czasem, ale rzadko mnie nosi, żeby komuś cos odpisać, ale szybko mija. To nie FW, że mam parcie by wracać. Jeśli to nie problem to gdy będę miał sprawę to napiszę tutaj. Tak jak teraz gdy zobaczyłem tę dziewczynę z Gen
  • Odpowiedz