Aktywne Wpisy

Nighthuntero +81
źródło: 1000028654
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +107
Właśnie jadę busem do Truckee gdzie wejdę ponownie na szlak. Trochę odpocząłem w tym Sacramento ale miasto mi się nie podobało . Ilość bezdomnych, obłąkanych i nieporadnych ludzi jest przerażająca . Nie czułem się tam zbyt komfortowo . Większość czasu spędziłem w hotelu nic nie robiąc no i byłem pobiegać sobie też. Zmieniło to też moje nastawienie do dużych miast i w zasadzie nie chce ich już odwiedzać .Osiągnęłam cel chęci powrotu
źródło: image_picker_C80F870C-E845-4B6B-9CA3-F4F085B1386C-74432-0000063978E23B11
Pobierz

Pytanie do Mireczków z doświadczeniem w naprawie samochodu z OC sprawcy kolizji. Tak się składa, że miałem taką nieprzyjemną przygodę i zastanawiam się, co robić, żeby ubezpieczyciel mnie nie wydymał. W jaki sposób najlepiej likwidować szkodę? Wziąć kasę i naprawiać na własną rękę? Naprawa bezgotówkowa? Mój cel to po prostu mieć naprawiony samochód, bez kombinowania. Ubezpieczyciel sprawcy to TUiR Warta.
#pytanie #ruchdrogowy #samochody #motoryzacja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
i weź zastępczy, nawet jeśli nie potrzebujesz bo np. masz drugie auto czy coś. Wtedy masz naprawę priorytetową
Najlepiej to bezgotówkowo