Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +68
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
Pobierz
Wilkbardzonijaki +127
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Co jest z tymi dziewczynami, każda tylko "podróże", nieważne dokąd, ważne byleby wyjechać - nawet na siłę. Najlepiej tanie loty, tanie noclegi. Lot o 3:00 w piątek z krakowa mieszkając w gdańsku? Dojazd o nieludzkiej porze? Powrót w nocy z soboty na niedzielę? Wymęczenie się tym wyjazdem? Pewnie, byle żeby jechać. Gdziekolwiek, byleby jechać. Co chcesz dokladnie zobaczyc? "Nie wiem, ale jedźmy".
Kolejna którą taką poznałem. Totalnie tego nie rozumiem. Lubię wyjechać, ale na dłużej, a nie na 2dniówki w najbliższy weekend gdziekolwiek. Gdzie się idzie z-----ć jak koń po westernie, a sumarycznie i tak koszt wychodzi zbliżony w przeliczeniu na dzień jak w konkretnym wyjeździe.
Co one chcą sobie coś zrekompensować? Dodać? Pochwalić perfekcyjnym foto? Oszukiwać same siebie tymi zdjęciami przed koleżankami, tym, że są takie podróżniczki i spontaniczne? Nie chcę zabrzmieć jak z tagu przegryw, ale to już nie jest leczenie kompleksów?
#logikarozowychpaskow #kiciochpyta #podroze #wycieczka #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
To, że spotkałeś kolejną laskę, która chcę trochę żyć, a nie przeżyć to nie znaczy, że coś z nią nie tak. Czego oczywiście nie neguję, że lwia część lasek ma pasję: "podróże"
Poza tym, popatrz na to z innej strony - są setki facetów, które spotykają się z księżniczkami pokroju " Pociągiem??!! W życiu, jedźmy autem", "Tani lot
Nie wiem ile masz lat, ale już pora odkryć, że różni ludzie lubią w różny sposób spędzać czas
foteczka na fb
można dopiec koleżankom, to zwykła atawistyczna rywalizacja która ma lepsze geny bo wyrwała faceta który zapewnia jej bogate życie
im więcej miejsc, tym ważniejsza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
https://www.newyorker.com/culture/the-weekend-essay/the-case-against-travel
Tyle w temacie.
@Griffith: Ja lubię podróżować z plecakiem po nietypowych polskich miastach i miasteczkach i jakoś nie zauważyłam, żeby taki styl podróżowania zrobił się modny.
Jestem już na to za stary...