Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ciekawe dlaczego taki się urodziłem? Pytanie na które można znaleźć różne odpowiedzi, ale co byłoby gdybym był jednak trochę inny. Chociażby wyższy, bardziej przystojny, z większą inteligencją, z umiejętnością nawiązywania skutecznych kontaktów międzyludzkich itd. Czy można było uniknąć tego kim tak naprawdę aktualnie jestem? Ktoś kto spojrzałby na moje życie mógłby stwierdzić, że przecież masz lepiej niż pewna część populacji świata. Z drugiej strony nie mam tego, co prawdopodobnie sprawiłoby bym poczuł się lepiej. Zadowolenie z siebie, spełnienie, kobietę którą pragnę i która pragnie mnie. Nie mam tego i na pewne kwestie zdaje się, że nie mam żadnego wpływu. Bardzo smutne, tragiczne i przerażające.
#przemyslenia #zalesie #gorzkiezale

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @lubiejescfrytki: Właśnie tak, ale dlaczego akurat tak się stało? Dlaczego oni tacy się stali? Przecież równie dobrze mógłbym urodzić się trochę inny, ale tak się nie stało.

@naksu: Wielu ludzi tak ma, więc teoretycznie nie jesteśmy w tym wszystkim sami, ale jednak w praktyce każdy z nas jest jednak sam. Sam ze swoimi przemyśleniami, gorzkimi żalami.

• Odpowiedz
Dlaczego oni tacy się stali? Przecież równie dobrze mógłbym urodzić się trochę inny, ale tak się nie stało.

@mirko_anonim: Nie mógłbyś. Wszystko w życiu ma swój porządek i jest tak, jak być miało. Ze mnie też nic specjalnego nie wyrosło, jeśli cię to pocieszy.
  • Odpowiedz