Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: nic Ci to nie da. Jak jesteś po 30 i nic ze swoim życiem nie robisz, to byś chyba musiał wyglądać jak model, żeby jakąś kobietę zainteresować.
Zacznij od ogarnięcia siebie - praca, siłownia itp. To że, „poćwiczysz” rozmowy z kobietami na nic się nie zda, bo już na starcie przegrywasz zerowym statusem społecznym.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Może i neet, ale tak jak pisaliśmy na priv. Ciesz się, że tutaj na wykopie na swoim koncie zbierasz dużo plusów, Twoje analizy są bardzo szanowane. Masz nawet bordo od dłuższego czasu. Poza tym jednorazowym banem ostatnio za złe otagowanie przed wyborami tak naprawdę ciężko się przyczepić. Trzymaj się i nie poddawaj. Tak jak pisaliśmy na priv. Jeszcze wszyscy na oczy przejrzą, że cały czas masz rację, a
  • Odpowiedz
bo nic się w ich życiu nie zmieni.

@pp93: bo Ty tak powiedziales i tak jest? XD

Ja tam szanuje ze ktos aspoleczny probowal i to skutecznie nawiazac interakcje spoleczne w zdrowy sposob, bez toksycznych eksperymentow i hejtu.

Dlaczego uwazasz ze nabycie takich kompetencji w rozmowach z ekspertkami nic nie zmieni w jego zyciu? Mysle, ze juz sporo zmienilo
  • Odpowiedz
@Maxior99: Demografia nie jest po Twojej stronie, natomiast ja widzę to trochę inaczej. Co z tego, że na 10 facetów przypada np 5 kobiet, kiedy będziesz lepszy (tutaj dowolność interpretacji co to znaczy, ale powiedzmy majątek, sylwetka, styl, elokwencja, charyzma, posiadane rzeczy i to w jaki sposób to pokazujesz itp) od 8 z tych ww. mężczyzn? Wtedy masz 2 do 5.
Generalnie musisz mieć rezultaty w tym co robić i
  • Odpowiedz
@pp93: trochę w tym racji i trochę nie ...
Ja np. Mam słabe auto bo praktycznie w ogóle nie jeżdżę (pracuje zdalnie i mieszkam blisko centrum)
Wolę te pieniądze ładować w nieruchomości

Ubieram się dość dobrze m.in. w TommyHilfiger
  • Odpowiedz
@Maxior99: Tak jak piszę - nie znam Cię, więc nie będę udawał że wiem co Ci doradzić, dlatego piszę ogólnikami. Ale generalnie samo posiadanie mieszkań niewiele mówi innym - skąd mają wiedzieć, że je posiadasz? Możesz mieć ich 10, ale jednocześnie sprawiać wrażenie ziomka, który ledwo wiąże koniec z końcem. Piszę oczywiście na przykładzie osoby, która ma problem z zapoznaniem kobiet, a nie np już późniejszym utrzymaniu relacji. Co do
  • Odpowiedz
@Maxior99: Dorzucę swoje 3 grosze co do zaplusowania dobytkiem. Możesz zrobić to źle (PA ILE MAM HAJSU) albo dobrze - zakładam, że dojście do zarobków/majątku wymagało wiele wysiłku/poświęcenia/pracy/podejmowania ryzykownych decyzji. Jeśli tak, to opowiedz z jakimi wyzwaniami/trudnościami się zmagałeś (tylko bez podawania kwot :P). Pokażesz pozytywne samcze cechy - pracowitość, upór, ambicje, itd. Tylko zacznij od dobrej strony - nie w stylu mam wielkie mieszkanie bo robiłem x, y i
  • Odpowiedz
@pp93: tu się z Tobą zgodzę , nie eksponuje swojego statusu jakoś nadmiernie...
Z drugiej strony nawet gdybym kupił sobie jakiś sportowy wóz to co by to zmieniło skoro jedynie jeżdżę autem na siłownię?
Poza tym co to będzie za kobieta która zwróci na mnie uwagę bo jej się moje auto podoba ?
  • Odpowiedz
@bg_92: wiem o co chodzi i tu w 100% zgoda ale trzeba mieć okazję żeby o tym powiedzieć
Obecnie moje poszukiwania ograniczają się do tindera gdzie praktycznie nie mam matchy ,a nawet jak mam to w ogóle nie odpisują...
  • Odpowiedz
@Maxior99: pytanie czy sportowy samochód to rozwiązanie. Jak chcesz wyrywać 18, to pewnie tak, ale i wtedy moim zdaniem lepiej mieć coś eleganckiego.
Tinder to ściek (tak przynajmniej mi się wydaje - nie używałem go właściwie nigdy) i skoro nie masz matchy, to od razu bym odinstalował, bo dłuższe przesiadywanie nic nie zmieni i tylko podłamie Cię psychicznie. Tobie raczej zostaje poznawanie ludzi w realu.
No i generalnie nie trzeba
  • Odpowiedz
@Maxior99: Imo to jest shadowban. Spróbowałbym totalnie nowego konta - nowy numer, mail, foty. Jak masz golda lub wyżej to spróbuj przestawić lokalizację gdzieś na Filipiny/Indonezję (gdzie powinno wpadać sporo lajków). Jeśli i tam będzie kiepsko - to na bank shadowban. Też tak miałem na starym koncie, po wykupieniu golda - od razu mnie zrzuciło na samo dno, zero matchy, lajków, nic xD Po resecie +100 matchy (ok. 80% profili
  • Odpowiedz