Aktywne Wpisy

lubie-sernik +8
Co poszło nie tak w Twoim życiu, że nie śpisz w środku tygodnia prawie o 3 w nocy?

JankoBzykant89 +41
źródło: imgi7NLVR-27e2b6a
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: imgi7NLVR-27e2b6a
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
No ale skoro to twoje marzenie to jedz, tylko pamiętajcie o dobrym ubezpieczeniu.
Zastanawiaj się nad tym co chcesz zobaczyć i czy miesiąc wystarczy, a nie nad tym czy lecieć.
@PanKapibara: nie przerażaj mnie :D to ile to sensowna kwota? Z moich wyliczeń wynikało 20k z hakiem, ale założyłem 30k jako taki bufor, że się nie zepnie.
───
@kishibashi ja tam już na studiach byłem nastawiony na to, że chcę zbudować sobie względną niezależność finansową, pracować uczyć się, a potem się pomyśli. Może jeszcze brakuje mi z 200k do takowej, ale chyba mimo to jestem na etapie, że trzeba trochę pokorzystać z życia, a nie dziadować ( ͡° ͜ʖ
Chyba ze polecisz do Milwaukee ;)
@mirko_anonim: Nie, nie stać cię, za te 30k, za te grosze, to sobie tam możesz najwyżej burgere w jakiejś knajpie w Texasie kupić. Musisz podnieść swoje zarobki zanim pojedziesz do USA, bo takie pieniądze to dziś co druga kasjerka w walmarcie zarabia. Z czym do ludzi.
Chcialbym zobaczyc na co wy wydajecie 50k w 3 tygodnie. Zazwyczaj jak robilem tygodniowego tripa po usa to na siebie i zone wydawalem
Ale nowy Jork to 1% etyki.