Aktywne Wpisy
luke-mat +20

PIAN--A_A--KTYWNA +305
Sprawdź jaki typ kobiety zainteresuje się Tobą w ten weekend.
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
źródło: IMG_20260327_210655
Pobierz

@mirko_anonim: Takie dziewczyny przeważnie całe życie żyją na koszt facetów i to wcale nie znaczy, że żyją
Te instagramowe pajacyki tak naprawdę gardzą spermiarzami. Widziałem na twichu jakiejś hotówy baseniary, że jeden spermiarz zadał jej pytanie, czy szuka chłopa to powiedziała, że nigdy nie umówiłaby się z kimś kto ogląda jej twicha xD W piękny sposób pojechała po spermiarzach, że uważa ich za odpady.
Onlyfansiary wysoko notowane też
Ona żyje tylko i wyłącznie swoim życiem, więc niema kompletnie pojęcia jak to jest niemieć powodzenia na rynku matrymonialnym, niemieć pieniędzy na wakacje 3 razy do roku, czy na jedzenie co 2 dzień w knajpie.
Ma za to zwoje "problemy"
@mirko_anonim: Naczy tutaj bym zrobił dystynkcje między laskami autentycznie pięknymi, naturalnie dobre geny a laskami które się "wylaszczyły" z brzydkiego kaczątka przeistoczyły się w łabędzia.
Te naturalnie piękne często są skromne i bardzo przyzwyczajone do adoracji, mają do tego dystans - taka laska która nagle zwiększyła swą atrakcyjność ma często mocne kompleksy więc bywa zarazem
Do normalnego zycia takie jednostki sie nie nadaja.
@Dietetyq, tak, miałem na myśli te naturalnie piękne, te najlepsze sztuki w szkołach.
Bekę mam z tych, które pooperowały się i z brzyduli wskoczyły do zrobionego plastiku, lansują się i tak jak pisałeś, starają się nachapać atencji, ale widać, że tak naprawdę w