Aktywne Wpisy

butterfly +59

CzosenWan +57
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

Co jest zdrowsze i korzystniejsze dla skóry: golenie tradycyjną maszynką z żyletką z kremem czy golenie maszynką elektryczną na sucho (nie goli nigdy całkowicie na zero i ten 1mm zostaje zawsze). Mój brat goli się całe życie na sucho a ma już 30 lat i jego skóra wygląda młodo. A ja golę się normalnie i jestem w podobnym wieku a wyglądam na twarzy starzej od niego. Nie wiem czy rodzaj golenia ma na to jakiś wpływ czy tutaj wchodzą w grę zupełnie inne czynniki? Raczej wydawało mi się że golenie na mokro żyletką jest lepsze dla skóry ale może się mylę.
#mezczyzna #uroda #pielegnacja #golenie #zarost #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Genetyka, fajki, alko, spanie, dieta, ile wody się pije, czy śpisz z mordą w poduszce czy na plecach, w jakiej wilgotności powietrza spędzasz większość życia, czy używasz kremów nawilżających i kremów z filtrem, czy unikasz mocnego słońca czy raczej co roku lecisz na plażę spalić się na Mokebe itp.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero