Aktywne Wpisy

iquiet +53
Tak było jak tylko wojna się rozpoczęła na Ukrainie.
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_3DD893EF-7328-49A5-B8B1-C958C672F25A-18916-000001B98638DA4E
Pobierz
tytanowyy +154

Dziewczyna ostatnio w łóżku wyskoczyła z tekstem, czy podzielilbym się nią z innym mężczyzną. Było to w trakcie opowiadania o swoich fantazjach i chodziło jej o trójkąt z innym facetem. Jakoś wewnętrznie mnie to rozbiło, że osoba, która zna moje przekonania i wydawało się, ze ma podobne, bada grunt w takim kierunku. Dla mnie intymność w związku jest ściśle powiązana z miłością i nie wyobrazam sobie takie rzeczy
proponować ukochanej osobie. Nie wiem, co o tym myśleć. Jesteśmy parą od ponad roku, wspólne, poważne, plany życiowe, a kiedy słyszę coś takiego, to czuję, że w ogóle druga strona mnie nie rozumie. Czy ja przesadzam lub wyolbrzymiam tę sytuację?Może jestem przewrażliwiony na tym punkcie, ale odbieram to jaki całkowity brak szacunku, nie mówiąc o pewnie innych konsekwencjach, bo gdzieś to z tyłu głowy będzie siedzieć.
#zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ahaa, spytaj czy możecie najpierw popeklować jakąś julkę.
W tamtym tygodniu jakiś wykopek pisał o podobnej sytuacji, on zaproponował dziewczynie trójkąt i też popełnił błąd, bo ona nie zareagowała pozytywnie. Ludzie się jakoś nie dobierają.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
@mirko_anonim:
Rzuć karynę bo prędzej czy później wskoczy na dyngająca jak gumowy balon reklamowy knagę.
A dowiesz się pan przez wysypkę na jej rowie albo wypadający krzyczący o pomoc odbyt poprzetrącany
─────────
─────────────────────
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta