Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Qurvinox +230
Dzisiaj o 5 obudził mnie smród dymu z papierosów. Sąsiad wyszedł sobie na balkon na dymka hehe
Lubisz dym? Pal sobie w domu, a nie smrodzisz wszystkim dookoła
Lubisz dym? Pal sobie w domu, a nie smrodzisz wszystkim dookoła

Dlaczego w okresie studenckim (tak z 7 lat temu) miałem większe powodzenie u kobiet mimo że miałem zakola, babyface, sylwetkę skinnyfat a teraz w okolicy 30 mimo zrobionego przeszczepu włosów, zrobienia sylwetki, zrobienia się bardziej męskim na twarzy już nie? To znaczy, jasne są dziewczyny , spotykałem się do niedawna z 22 latką nawet ale kiedyś jakby więcej było tych młodszych dziewczyn, takich 22/23 lata, czyli w moim wieku. Gdzie mam szukać takich? Kobiety w moim wieku są już nieraz mocno zapuszczone i wyglądają wielokrotnie na dużo starsze, no chyba że ja wyglądam na mniej niż mam.
#zwiazki #pytanie #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
A tak serio to zależy, może nie piszesz nam prawdy, albo postrzegasz siebie inaczej niż w rzeczywistości. Kiedyś jak byłem grubszy to wydawało mi się, że jest jeszcze okej (bo wcześniej sylwetkę miałem 10/10). Ale sporo znajomych mi zwracało uwagę, że jestem wyraźnie grubszy, a i mi się zdarzało
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
───────────────────
@mirko_anonim: A ja napisałem zwykle co nie oznacza, że żadna 22 latka nie będzie się spotykać z 30+ latkiem ale większość niestety odpada. Dlatego zostaje Ci mniejsza grupa takich dziewczyn o których konkurują też jej rówieśnicy, faceci starsi o 2-3 lata jak i inni 30+ latkowie.