Aktywne Wpisy
lukasz-dit +148
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

FejsFak +471
Niedługo minie kolejna rocznica rozpoczęcia tego wspaniałego projektu. Ktoś niedawno pisał gdzie są aktualne zdjęcia schodów a ja nie jestem okrutnikiem i nie będę odmawiał wam tej przyjemności rzucenia okiem na to spektakularne dzieło inżynierii budowlanej. Jak widzicie schody w tym momencie służą jako pólki na rupiecie (powoli wszystkie rupiecie wynoszę piętro wyżej żeby mieć trochę porządku w mieszkaniu). #stepujacybudowlaniec
P.S. były jakieś wąty o to, że nic nie wrzucam
P.S. były jakieś wąty o to, że nic nie wrzucam
źródło: IMG_20260218_104952_006
Pobierz

@mirko_anonim: Ma rację, ja podobie do Ciebie zacząłem, więc uważam, że pierwsze ~20 lat mi zepsuli, ale po tym jak się uniezależniłem finansowo moje życie zależy ode mnie.
@mirko_anonim: To ja też potwierdzę - tak rodzice nam spaprali dzieciństwo, ale matka ma teraz rację - jesteś dorosły i ani jednej osoby nie obchodzi jak bardzo miałeś źle w dzieciństwie - liczy się tylko to czy dostarczasz im jakąś wartość w zyciu.
Wypracuj sobie taką metodę, by codziennie coś zrobić/pójść naprzód. Nie precyzuję, to może być cokolwiek - zagadanie do kogoś sklepie, wysłanie nowych cv, skończenie jakiegoś kursu, nauczenie się nowej rzeczy, posprzątanie pokoju/mieszkania, wymiana ciuchów na nowsze, trening, cokolwiek. Chodzi o to, żeby żaden dzień nie poszedł na zmarnowanie. Zacznij sobie też od sprecyzowania sobie tego, co byś chciał zrobić/osiągnąć (tylko to nie może być leżenie w łóżku xD) i
Żeby nie było, rozumiem Cię. Czasami albo i zawsze masz poczucie, że nie wiesz co robić,żeby iść dalej. No ale jedyna metoda w takiej sytuacji to metoda prób i błędów. Pewnie byłoby łatwiej, gdyby
@TajlerDurden: xd no jasne, to w jakim się środowisku wychował, nie ukształtowało jego obecnej osobowości nic a nic.