Aktywne Wpisy

WolnyBLN +94

zazdrosny +29
często też pytacie mnie w wiadomościach skąd się wzięła moja klaustrofobia to odpowiedź znajduje się w załączonym obrazku (tak mnie się wydaje), a tak mnie się wydaje ponieważ znam tę historię od rodziny. a było tak, że jak miałem wbity ten 3/4lvl to poszedłem z rodzeństwem do makdonalda i zacząłem zjeżdżać na tej kopiącej prądem zjeżdżalni i podobno skrzyżowałem nogi podczas jazdy i kolana mi utknęły w rurze, że się zaklinowałem. podobno
źródło: obraz_2026-05-28_195559164
Pobierz

Mireczki poproszę o Wasze opinie na temat życia w Ząbkach, rozglądam się tam za mieszkaniem i zastanawiam się jak wygląda tam życie na codzień, dostęp do usług oraz ogólne wrażenia. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to kłopoty z parkowaniem, ale tutaj wiadomo, planuje zakup z garażem. Wydaje mi się, że to lepsza opcja niż Wawer lub Białołęka. Z góry dzięki za każdy komentarz
#zabki #warszawa #mieszkanie #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Słusznie zauważyłeś że kwestia parkowania jest dość istotna. Nawet jeśli nie masz w tym momencie samochodu to warto brać garaż mocno pod uwagę. Inną dość istotną kwestią są korki, rano wyjazd, a po południu wjazd do ząbek stoii z każdej strony, możliwe że ta kwestia poprawi się gdy
@Arktosik: co, jak to liczysz? Pociąg + M2 na Świętokrzyską to 25 minut + ew. dojście kilka minut na stację PKP.