@mirko_anonim co do meczu to jestem za testowymi meczami bez lewego bo w końcu mają tam dramy między sobą...Probierz niech dostanie czas na stworzenie dobrej konkretnej ekipy a nie
A co do polityki, cóż ja wróciłem z banicji i cholera wie za co tam bana dostałem. Już tak obiektywnie, nowa większość już pokazuje swoje rożki w postaci tej mowy nienawiści do LGBT czy z Vatem na żywność lub gmeraniem przy atomie
✨️ Autor wpisu (OP): @Olek3366 Rudy łeb powiedział, że EJ może być, ale w innej lokalizacji ( ͡°͜ʖ͡°) czyli już rudzielec kombinuje by hajs zgarnąć, tak jak 2008 przez co gdyby nie ukradł, to o od trzech lat byśmy już mieli EJ, a tak hajs ukradł i nas skazał na węgiel. Morawiecki powiedzial, że będzie próbował przemówić do rozsądku posłom z PSLu i Polski
✨️ Autor wpisu (OP): @Olek3366 @dotankowany_noca Jakiegoś starego grzyba trenera właśnie wywalili. Gdzieś czytałem, że nasza reprezentacja dotąd tak slabo grala przez komuchów w kadrze, prawdopodobnie boniek to komuch z PZPRu i po upadku komunizmu nam tak ustawił skład by nie dało sie normalnie grać nawet gdyby napastnikiem byl messi ¯_(ツ)/¯ i teraz to wyszło, oczywiście media polskojezyczne już gadają żeby bońka z komunistami nie mieszać, gdyby mial
✨️ Autor wpisu (OP): @dotankowany_noca @Olek3366 Z jednej strony, to mi nawet tuska troche żal, bo chłop przed karierą polityczną był biedny jak mysz kościelna, a w latach 80 jeszcze w PRLu pracował gdzieś na budowie przy malowaniu kominów, podobno wraz z kaczyńskim działal w Solidarności i walczyl z komuna, ale w '89 rudy łeb wtedy Polske zdradził wchodząc w układ z komunistami, a potem przy zakładaniu PLATFORMY OBYWATELSKIEJ
A co do polityki, cóż ja wróciłem z banicji i cholera wie za co tam bana dostałem. Już tak obiektywnie, nowa większość już pokazuje swoje rożki w postaci tej mowy nienawiści do LGBT czy z Vatem na żywność lub gmeraniem przy atomie
( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli już rudzielec kombinuje by hajs zgarnąć, tak jak 2008 przez co gdyby nie ukradł, to o od trzech lat byśmy już mieli EJ, a tak hajs ukradł i nas skazał na węgiel. Morawiecki powiedzial, że będzie próbował przemówić do rozsądku posłom z PSLu i Polski