Aktywne Wpisy

damianooo8 +419
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SilesianPill +106
17k urodzeń za listopad
Dyskusje o poprawie demografii nie mają już sensu, trzeba raczej zrobić plan kontrolowanego wygaszania kraju.
Oczywiście wiązałyby się z tym niepopularne decyzje, więc politycy tego tematu nie ruszą.
#demografia #polska #nieruchomosci #ekonomia #gospodarka
Dyskusje o poprawie demografii nie mają już sensu, trzeba raczej zrobić plan kontrolowanego wygaszania kraju.
Oczywiście wiązałyby się z tym niepopularne decyzje, więc politycy tego tematu nie ruszą.
#demografia #polska #nieruchomosci #ekonomia #gospodarka

@In-Cel bardzo dobry.
Poza tym posiadanie rodziny to wcale nie jest taki krzyż pański. Wielu ludzi, których znam osobiście i którzy mają dzieci przyznaje, że bywało
Ludzie koło 25-30 wiążą się bo taka jest natura ludzka i wbrew temu co głoszą przegrywy to tacy ludzie najczęściej żyją na wyższym poziomie niż singiel z tagu przegryw jakim najprawdopodobniej jesteś XD
@ZielonaOdnowa: Zobacz komentarz pod Twoim ( ͡° ͜ʖ ͡°) A ja widziałam nie raz komentarze, że granie w gry, układanie lego czy jakieś inne aktywności są dziecinne, że sens życiu nadają tylko dzieci,
Ja nigdy nie widzialem takich konentarzy na wykopie ani nie bylem swiadkiem zeby ktos je wypowiedzial.
Edit, komentarz pod moim to oczywosty trolling
Innych to ja mam całkowicie gdzieś. To tak jak z obawianiem się co inni sobie pomyślą jak człowiek był młodszy. Teraz, po latach i zmądrzeniu to mam w dupie co sobie ktoś pomyśli, bo w większości przypadków widzę te osobę pierwszy i ostatni raz.
@mirko_anonim: ja to na przykład mam życie poniżej przeciętnej
gdzies czytalem, ze okolo w tym wieku dojrzewa w pelni nasz mozg. Troche by sie nie zgadzalo ( ͡º ͜ʖ͡º)
Smutna prawda jest taka, że ci ludzie, którzy zdecydowali się na dzieci i zwyczajne rodzinne życie,
Masz 25 lat i babę, nie masz za wiele kasy, mieszkasz kątem u starych to bierzesz kredyt po same kullen i kupujesz mieszkanie.
Ja jestem z tych osób która objechała trochę świata i założyła
źródło: kiepscy-bardzo-panu-dziekuje-za-te-garsc-bezcennych-informacji-ale-ja-to-mam-w-dupie
Pobierz