Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +231
Ganyel +5
Poniedziałek rano, juleczka jedzie do korpo. Obowiązkowe śnieżno - białe buciki, cieliste rajstopki, obcisły kostium i rozpuszczone blond włosy. I nadzieja, że jakiś chad albo mokebe zauważy...
#dupeczkizprzypadku #rajstopyboners #p0lka #blackpill
#dupeczkizprzypadku #rajstopyboners #p0lka #blackpill
źródło: temp_file1367881040660325195
Pobierz

Mirki czy sąsiad mnie obraża? Jeśli chłop zwraca sie do mnie per młody, a do innego sąsiada, któru jest raptem tylko 2 lata starszy ode mnie zwraca sie normalnie po imieniu pomimo, że nasze relacje są takie same, nawet do mojego ojca, który jest grubo starszy od niego mówi też po imieniu? Tzn wyczuwam tu jakąś kryptoobelge, czy przesadzam? Co o tym myślicie?
Chłop w wieku ok 40 lat, ja 25, a ten drugi sąsiad 27 i to mnie zastanawia, bo oboje dla niego jesteśmy młodzi, a jednak wyczuwam, że jestem gorzej traktowany, choć mu nic złego nigdy nie zrobiłem. Swoją drogą śmiesznie to wygląda, bo z tym co ma 27 jestesmy prawie równieśnikami (bo co to jest dwa lata), a tu chłop w wieku 40 lat do niego mówi po imieniu, do mnie per młody, a do mojego ojca, ktory jest grubo starszy od niego tez po imieniu co tez ze wzgledu na kulture osobistą nie jest zbyt kulturalne, a z moim ojcem rzadko rozmawia
#pytanie #psychologia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91