Aktywne Wpisy

jmuhha +348
Wytłumaczy mi ktoś po co?
źródło: 1000008417
Pobierz
BlackpillMonster +36
Bieda umysłowa polskich programistów na jednym obrazku.
Typ zarobił pieniądze i co robi? To, co każdy biedak, któremu pierwszy raz w życiu coś zostało na koncie: natychmiast to p----------a. Bo pieniądze biedaka parzą w ręce. Muszą być wydane, pokazane, obfotografowane w garażu podziemnym i rozesłane znajomym w DMach razem ze specyfikacją odmawianą jak różaniec: skóry nappa, noktowizor, harman kardon, grzanie przód tył. Amen.
A teraz popatrzcie na lekarza i prawnika. Zawody, w których pieniądz
Typ zarobił pieniądze i co robi? To, co każdy biedak, któremu pierwszy raz w życiu coś zostało na koncie: natychmiast to p----------a. Bo pieniądze biedaka parzą w ręce. Muszą być wydane, pokazane, obfotografowane w garażu podziemnym i rozesłane znajomym w DMach razem ze specyfikacją odmawianą jak różaniec: skóry nappa, noktowizor, harman kardon, grzanie przód tył. Amen.
A teraz popatrzcie na lekarza i prawnika. Zawody, w których pieniądz
źródło: cea72c167f408801527742e4f7985153564fb2818b1ef55660bfe8b04cc50183
Pobierz

Poszukuję tytułu książki, która wraca do mnie co kilka miesięcy. Niestety, pamiętam z niej tylko to, że jakiś chłopak/mężczyzna jechał na rowerze przez las i z oddali ujrzał inną postać, a ta postać pod pachą trzymała własną głowę.
Wydaje mi się, żę autorem mógł być Dean Koontz albo Jonathan Carroll, ale nie mogę się doszukać.
Ktoś coś? :)
#ksiazki #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Pytałem czatu AI ale niestety nie zna odp, potrzebuje więcej danych, może np pamiętasz imie albo imiona bohaterów, albo nazwę lokacji, np nazwa miasta czy miejsca gdzie to się dzieje, a tak btw, skoro jesteśmy w temacie "creepy" to może wam się to spodoba.
źródło: Zrzut ekranu 2023-11-26 030500
Pobierz