Aktywne Wpisy

paramite +57
#mecz
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić

Jazon +2
#kiszak
Ork Ki-Shack, ziemniaczki, akolici, pobicie menela- szczyt komedii xDDD normalnie prawie jakby chłop się za babę przebrał xDDD
Ale Was ten Kiszak boli xD Szkoda tylko, że nikt go tu merytorycznie 'zaorać' nie potrafi, tylko potraficie takie gówna w kółko pisać nieśmieszne i sobie przyklaskiwać xD
Ork Ki-Shack, ziemniaczki, akolici, pobicie menela- szczyt komedii xDDD normalnie prawie jakby chłop się za babę przebrał xDDD
Ale Was ten Kiszak boli xD Szkoda tylko, że nikt go tu merytorycznie 'zaorać' nie potrafi, tylko potraficie takie gówna w kółko pisać nieśmieszne i sobie przyklaskiwać xD

Dosłownie nikogo na tym świecie nie obchodzę. Siedzę teraz sam. Jak na moją przeszłość zrobiłem coś dużego i nawet nie mam komu się pochwalić.
Jakbym całkiem zniknął to by nic się nie zmieniło. Mogę zwracać na siebie uwagę, a i tak jest tak samo. W szkole dokuczanie, z domu wyrzucony (patologicznego) i kompletna samotność. Najwidoczniej podświadomie ludzie wyczuwają, że mam coś w sobie, co nie pasuje innym ludziom. Odpowiedzi niestety nie znam.
Najlepsze jest to, że nawet psycholodzy nie potrafią mi tego wskazać xd
Tak jakby mnie nie było, a inni jakoś nie mają czegoś szczególnego i żyją normalnie. Przecież niczym się nie różnie.
#samotnosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero