@mirko_anonim: Pierwsza i najważniejsza rzecz, którą możesz teraz zrobić: porozmawiaj z tamtą dziewczyną, która pewnie teraz uważa, że to wszystko przez nią. Zaproś na spacer i opowiedz jej z grubsza (bez s-------------h detali!!!), że masz problem i tyle. A wcześniej zacznijcie robótki ręczne pod kocykiem w trakcie oglądania filmu.
Beniz indo bochwa to są śliskie tereny dla amatorów.
@mirko_anonim: Powiedz jej o tym, co nam tutaj napisałeś. Jeżeli już w swojej głowie stworzyłeś sobie obraz najgorszej możliwej sytuacji, to rzeczywistości raczej nie masz się co obawiać. Inna sprawa, że zainteresowana i zauroczona twoją osobą kobieta (a z taką masz do czynienia, bazując na opisie) nie tylko jest w stanie przymknąć oko na wiele spraw, ale też może zrobić wiele, aby pomóc ci się uporać z "problemami", które siedzą
Anonim (nie OP): Poważnie odpowiem. Przeczytaj cały ten temat, dosłownie od początku do końca, jest długi ale to coś dla Ciebie: https://www.beztabu.com/showthread.php?t=40687 Tam się dużo dowiesz na temat swojego problemu.
@mirko_anonim Nie tylko ty jesteś starym prawikiem, ja 33 level i też czarodziej. Nie wyobrażam sobie próbować w tym wieku, uczyć się podstaw i kompromitować - dlatego też nawet nie próbuję już nic zdziałać z babami.
Tylko ze ja nie mialem nawet takich okazji podbramkowych jak Ty, więc chyba są gorsi od Ciebie... ( ͡°ʖ̯͡°)
@mirko_anonim: musisz zacząć ćpać i brać sterydy, bez tego ani rusz( ͡°͜ʖ͡°) A na zabawy z psychologiem za poźno poza tym szkoda czasu i kasy(to ten sam poziom wg mnie co wydawanie kasy na of, bo nic z tego nie masz a kase tracisz), taa może jeszcze psychiatra, który swoimi "lekami" jeszcze bardziej doprowadzi do sflaczenia pały, lepiej to wydać na dobrą prostytutkę( ͡
rzuciłem w drzwiach, że przepraszam ale nic z tego nie będzie i koniec znajomości. Dzwoniła ale wstydziłem się odebrać bo nie wiem co miałbym powiedzieć.
Aha, czyli zrezygnowałeś ze znajomości sam i odrzuciłeś ją, a nie chcesz z nią porozmawiać, bo boisz się, że ona Ciebie odrzuci? ( ͡°͜ʖ͡°) Przecież w najgorszym razie stanie się to co już się stało, co masz
Zaproś na spacer i opowiedz jej z grubsza (bez s-------------h detali!!!), że masz problem i tyle.
A wcześniej zacznijcie robótki ręczne pod kocykiem w trakcie oglądania filmu.
Beniz indo bochwa to są śliskie tereny dla amatorów.
Tam się dużo dowiesz na temat swojego problemu.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Tylko ze ja nie mialem nawet takich okazji podbramkowych jak Ty, więc chyba są gorsi od Ciebie... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Aha, czyli zrezygnowałeś ze znajomości sam i odrzuciłeś ją, a nie chcesz z nią porozmawiać, bo boisz się, że ona Ciebie odrzuci? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przecież w najgorszym razie stanie się to co już się stało, co masz