Aktywne Wpisy

tommmekk +612
Dzisiaj byłem w prorotezowni na serwisie protezy
Wszystko ok ...
Jeszcze raz bardzo Wam dziekuje
https://zrzutka.pl/z/tomaszleczenie
Wszystko ok ...
Jeszcze raz bardzo Wam dziekuje
https://zrzutka.pl/z/tomaszleczenie
źródło: 1000009031
Pobierz
Lolenson1888 +111
Tydzień w kołchozie odbębniony, zakupy na przyszły tydzień zrobione i czekam se na Radomiaka z Legią z piwkiem w dłoni.
Można? Można
#mecz
Można? Można
#mecz
źródło: 661A604B-9B02-4025-A6BD-00BB28910C18
Pobierz

No kurde. Ponad 4 lata związku z chłopem, razem mieszkamy już od 2.5. Chciałabym żeby się jakoś określił, czy coś dalej, zaręczyny ślub, dzieci tak/nie. On nie chce o niczym gadać. Tym bardziej że ja nie wymagam niewiadomo czego, ja nawet wesela nie chcę mieć bo mi szkoda na takie głupoty, za to on by chciał duże weselicho. Ostatnio kupiłam mieszkanie i je remontuę. Nie wiem czy on się ze mną przeprowadzi. Od pół roku sypiamy w dwóch różnych pokojach. Czy ja powinnam to popierdzielić? Szkoda mi tylko naszego pieska, który go kocha mocno, ale wszędzie jest zarejestrowany na mnie, więc to ja go zabiorę. Przykro mi szczególnie że mam już 31 lat i pewnie już starą panną zostanę co jej nikt niw chce. Myślę, że jestem niczego sobie alw eownolatkow ten wiek pewnie będzie odstraszać, a nie chce gościa starszego o 10 lat bo się nie dogaduje z 40 latkami. Większość to też rozwodnicy albo dzieciaci. No i co zrobić.
#zwiazki #zalamka #guwnowpis #depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: xD
31 lat bez dzieci i zadbana dziewczyna to nadal super partia :) ja mam niecałe 29, a bym się nie obraził za randkę z fajna 31 - 32 latką
@mirko_anonim: Moj pies tez jest zarejestrowany na mnie, ale po latach przy okazji moich wyjazdów przestawił się na moją narzeczoną, nie pomyśłlałbym, żeby ich rozdzielać, bo mam na to papiery.
@mirko_anonim: masz współlokatora, a nie partnera.