✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy związek #programista15k może udać się z dziewczyną pracującą w sklepie? Wspólne pasje (historia, muzyka, wystawy są), ale dziewczyna nie ma poczucia własnej wartości, nie mówi nic po angielsku, jest tez 8 lat młodsza ( 34 lvl vs 26 lvl) i zostaje w tyle finansowo, edukacyjnie etc. Jak na to patrzycie? Jakies doświadczenia? #zwiazki
@mirko_anonim: Odpuść. Praca w sklepie to jedno, bo powody mogą być bardzo różne. Jeśli jednak odstaje edukacyjnie i nie zna angielskiego to źle o niej świadczy.
@mirko_anonim W sumie to albo ja kochasz albo nie. Pasje ma, pracuje a ty jeszcze szukasz minusów. Znajdziesz dziewczynę z lepszą praca ale bez pasji i co gorsza p----------a i myślisz że z nią lepsze życie będziesz miał? Związek to nie odznaczanie punktów w arkuszu wymagań.
Sam też chyba bystry nie jesteś skoro twoim jedynym argumentem jest pojechanie kogoś.
Jeżeli laska nie ma ambicji, to co, na siłę ma czytać książki, opracowania historyczne, nie wiem, uczyć się czegokolwiek, skoro jej to nie interesuje? Po co? Żeby zadowolić ciebie, czy innego programistę?
Sam też chyba bystry nie jesteś skoro twoim jedynym argumentem jest pojechanie kogoś.
@G06DbT: Ja nie pojechałem nikogo tylko stwierdziłem fakty.
Jeżeli laska nie ma ambicji, to co, na siłę ma czytać książki, opracowania historyczne, nie wiem, uczyć się czegokolwiek, skoro jej to nie interesuje? Po co? Żeby zadowolić ciebie, czy innego
Zalezy czy sie dogadujecie czy jak wyglaszasz swoja mysl to rezonuje czy trafia w proznie. Co ma do tego gdzie pracuje, przeciez programisci to tez nie jakas elita intelektualna.
@mirko_anonim: Brak ambicji i niższe zarobki będą przeszkadzać. Szybko zacznie cię drażnić że za obiady w restauracji, wakacje czy ratę kredytu za mieszkanie będziesz płacił głównie ty. Możesz też obniżyć poziom swojego życia tak byście mieli podobny poziom wydatków, tylko jak długo ma to trwać? Skoro różowa nie ma ambicji by się rozwijać, robić karierę i zarabiać lepiej to prawdopodobnie nigdy.
Możesz spróbować ją nakierować i pomóc w znalezieniu lepszej
Czy związek #programista15k może udać się z dziewczyną pracującą w sklepie? Wspólne pasje (historia, muzyka, wystawy są), ale dziewczyna nie ma poczucia własnej wartości, nie mówi nic po angielsku, jest tez 8 lat młodsza ( 34 lvl vs 26 lvl) i zostaje w tyle finansowo, edukacyjnie etc.
Jak na to patrzycie? Jakies doświadczenia?
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Może to jest dziewczyna dla ciebie (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Jeżeli laska nie ma ambicji, to co, na siłę ma czytać książki, opracowania historyczne, nie wiem, uczyć się czegokolwiek, skoro jej to nie interesuje? Po co? Żeby zadowolić ciebie, czy innego programistę?
Ego wam urosło do nkewyobrazalnych rozmiarów.
1) Ładna
2) Płodna
3) Młodsza ode mnie
4)
@G06DbT: Ja nie pojechałem nikogo tylko stwierdziłem fakty.
Myślisz że jesteś lepszy, wyjątkowy, bo jesteś programistą? Jesteś takim samym żuczkiem jak ja, czy inne wykopki.
Co, zachciało się zalewać młode s000ki?
Możesz spróbować ją nakierować i pomóc w znalezieniu lepszej