mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
39
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
T.....n
T.....n
@mirko_anonim: Olej. Nie dawaj jej satysfakcji, że wciąż o niej myślisz po tym co ci zrobiła. Blok wszelkich kontaktów z kukizówą.
912
moll
@mirko_anonim: jeśli dla ciebie to zamknięty poziom to daj sobie siana, a jak chcesz być mściwy i małostkowy, to też twoja sprawa. Tylko bierz pod uwagę, że coś kiedyś do niej jednak czułeś i żeby nie było, że spróbujesz ją wydymać, a tak naprawdę wydymasz sam siebie
687
xfin
xfin
  • adult
37
s.....u
@mirko_anonim: Zghostuj, to ja zaboli najbardziej. Przestań odpisywać po prostu
30
twardy_kij
@mirko_anonim: kiedys powiedzialbym ze tak
dzis w 2024r bym sie w zyciu nie spotkal ze wzgledu na probe wrobienia w gwalt i mozliwosc zarazenia hiv czy czymkolwiek innym ktore mogla zlapac od tamtego typa

po prostu nie warto
22
heniek_8
@mirko_anonim: rób jak czujesz, co to za pytanie? wykopki mają ci wybrać opcję, na podstawie opisu na dwa akapity sytuacji której nie znają, nie znają ciebie, nie znają jej
21
CandyToy
@mirko_anonim:

Kurde ziomek. Zdradziła Cię, nie wyszło i sobie nagle o tobie przypomina. Żenada straszna. Przecież ten czyn nie ma żadnego usprawiedliwienia. Pamiętaj że ona nie myślała o tobie kiedy była z obcym ch*em, a Ty w tym czasie byłeś sam.
Ja bym odpuścił, przy czym ją wyśmiał totalnie. Taka osoba nie zasługuje na poświęcenie jakiejkolwiek uwagi. Pokazała swoją wartość i na tym etapie trzeba to zakończyć.
21
jagoslau
jagoslau
@mirko_anonim:

Która opcja waszym zdaniem będzie rozsądniejsza?

Spieprzać w podskokach. Do takich kobiet się nie wraca - i już. Zostawiła cię dla lepszego raz - to bez żadnego problemu zrobi to po raz drugi, tym bardziej że udowodnisz jej iż jesteś frajerem którego można kopać, a on i tak pozwoli do siebie wrócić.

I nie licz na to, że Ty będziesz rozdawał karty i zrobisz jej niespodziankę. To tak nie
18
Reichsmarschall
@mirko_anonim: Tak, spotkaj się z nią, niech jeszcze guma pęknie, albo ona ci podsunie uszkodzoną, bo właśnie się dowiedziała, że jest w ciąży z tamtym typem, który się zmył, a dziecko potrzebuje ojca. XD
15
e.....r
@mirko_anonim: Odpusc, powrot do niej moze Cie zabolec. Nie wiadomo czy przypadkiem nie ma tez jakies niespodzianki w ktora chciałaby Cie wrobic.
Nawet jesli dopniesz swego, zaspokoisz swoje potrzeby, zemscisz sie robiac jej nadzieje to mozliwe ze sam w ten powrot uwierzysz i wybaczysz jej w strachu przed ponownym wejsciem w samotnsc.
13
taxi_driver92
Ale jej chcesz robić na złość czy sobie? Nie wierzę, że po pół roku masz już tak #!$%@?, żeby bez żadnych emocjonalnych konsekwencji wywinąć jej i sobie taki numer. Ja bym olał totalnie, jakakolwiek reakcja z Twoje strony będzie dla niej nobilitacją.
12
lubiejescfrytki
@mirko_anonim: zdradziła cię i poniżyła, a ty się jeszcze pytasz o radę...
12
p.....k
p.....k
@mirko_anonim: Ja bardzo podobna sytuacje wyjaśniłem tak:
1. Spotkanie na kawę- ona wybiera miejsce, płaci za te ‚randeczke’. Grasz, ze wszystko jest super
2. Spotkanie u Ciebie/ niej, winko, oglądacie film czy co tam lubiliscie robić. Bez zbliżeń!
3. Spotkanie u Ciebie/ niej. Tu już są zbliżenia, pieprzysz ją, robisz z nią co chcesz. Jak już sobie skończysz leci tekst, dosłownie: ‚No to by było na tyle, dzieki’. To rozczarowanie
10
Kiedys_Mialem_Fejm
@mirko_anonim Typiara cie zdradzala a ty sie z nia chcesz spotykac

Miej do siebie jakis szacunek chlopie, a nie racjinalizujesz spotkanie, ze niby jakas zemsta(-‸ლ)
10
t.....s
@mirko_anonim: znajac baby to moze cie w wrobic w nieswoje dziecko xd
9
Yuri_Yslin
8
P.....d
@mirko_anonim: olej, co najwyżej napisz jej że to żałosne i że sprawdza opcje, ale ja swojego czasu, nawet 5 minut nie marnował bym już więcej na k--------e
5
M.....m
M.....m
@mirko_anonim: A co tu wyjaśniać? Kobieta sobie poszła, to jej problem. Poszła jak krowa w szkodę to krzyż na drogę. Szukasz satysfakcji? Krzywda, jaka jest, każdy skrzywdzony widzi i byłoby zupełnie na miejscu, gdyby sprawczyni została ku ogólnej przestrodze - przykładnie pokarana. Oczywiście, najlepszym sędzią jest los, którego pociąg do sprawiedliwości jest nieoceniony. Niestety, na efekty działania losu trzeba zazwyczaj czekać kilka lat, to znaczy do momentu, gdy jej nowy
5
kiedys_bylem_zielonka
@mirko_anonim: Stary nawet nie oddychaj tym samym powietrzem którym ona oddycha i nie patrz w tą samą stronę co ona.
4
twardy_kij
@padamczyk: tak tak a ona zeznaje ze byla pijana i zostala zgwalcona
4