Aktywne Wpisy

Moseva +49
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

wfyokyga +168
Jestem top mikroblogerem i jaka przewaga nad drugim miejscem. Krul i władca mirko, mówiąc skromnie bo jestem wybitnie skromnym człowiekiem.
źródło: temp_file3283309792774744229
Pobierz

Zmieniłbym pracę, ale w mojej pracy mam zdalnie, luzy totalne, mogę sobie pójść do sklepu, do fryzjera, wyprowadzić pieska itp., przełożeni mi ufają, że robota będzie zrobiona mniej więcej w terminie, hajs wg raportów płacowych średnia rynkowa. I teraz jak niby szukać jakiejś nowej roboty gdzie jak rzucam 3k brutto więcej niż teraz, żeby po kradzieży przez państwo (czyt. podatki) cokolwiek odczuć bump podwyżkowy to już HR buzie w podkówki i że nooo, cięzko będzie, a nawet jakby taki był budżet to wielka niewiadoma i możliwość toksycznych przełożonych, no i trzeba dymać do biura obligo, czasem raz w miesiącu, czasem raz w tygodniu, częściej nie rozważam nawet. Nie IT here tylko zwykły korpośmieć bez studiów, więc praca full zdalnie to rzadki rarytas. Czy z moją sytuacją uwalić się, dziękować januszowi i ani nie mruknąć?
#korposwiat #pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: 3k powyżej śedniej rynkowej to chyba mocne zagranie w takim razie, ile te 3k procentowo wynosi?
@mirko_anonim: I o to dlaczego jest odwrót od pracy zdalnej.
@G06DbT: tak robię, ale myślę też tu i teraz. Zmienić pracę jako taki średniak nie jest wcale łatwo, jak
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky