@Zeugma: wiadomo że nie chce być bo by nie pisał długiego postu w którym wymienia praktycznie same jej wady. A te gadanie że walczy do końca to brzmi bardziej jak desperacja.
Dlatego tinder jest patologia bo trzeba szybko szybko żeby się nie znudzić jujce. A przecież dwa miesiące to czasami etap poznawania dopiero a nie już poważny związek.
Op ja poznał, z tego co opisuje to emocjonalna 16 latka w
@mirko_anonim: tak się kończy jak przez ładny wygląd laska całe życie ma z górki, bo zawsze taki frajer (i ogólnie całe społeczeństwo) będzie wokół niej skakać. osoba w takiej sytuacji nie ma szans wyrobić chociaż podstaw charakteru i w wieku 32 lat dalej mentalnie jest małym dzieckiem. dochodzi do tego jeszcze częsty brak szacunku do partnera, bo w końcu wzięła cię tylko dla tego, że ściana się zbliża. po twoim
a ile czasu szukaes na tinderze ? z iloma wyszedles? moze jeszcze nie wszystko stracone ? Miałem w sumie podobnie, laska jęczała,bo powiedziałem jej, że nie będe pół dnia odpisywał bo jestem zajety, albo niech odpocznie sobie ode mnie bo jest jednak na wycieczce z kolezankami xD to ona z przygłupimi kolezankami tylko o mnie gadały bo innego tematu niż faceci i ruchanie nie mają
@mirko_anonim Jakie "dawanie szansy" po dwu miesiącach XD Dawać szansę można komuś z kim jest się lata, a nie w świeżej relacji z osobą w której jedyne co Ci pasuje to wygląd ¯_(ツ)_/¯
@mirko_anonim: @janciopan heh... dopiero teraz zwróciłem uwagę... no niezła sztunia, "jedyna taka zobacz". Jprdl, ale sobie ludzie towary wyszukują na tej pryzmie kompostu.... ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: Smutny obraz, zakładam że Ty jesteś pewnie kolesiem który jak sam mówisz "walczy do końca" głównie z tego powodu że realnie nie jest Ci super prosto zainteresować sobą dziewczynę która w miarę podoba Ci się fizycznie - dlatego jesteś w stanie sporo wybaczyć, jak już się jakaś panna zainteresowała, wygląda dość ok, plus jest w miarę simpatico.
Niestety ale to możesz rozgrywać tylko na chłodno tj. albo musisz stoicko
@mirko_anonim: 32lata już do czegoś zobowiązują. Jeżeli faktycznie nic nie potrafi, jest niestabilna emocjonalnie i tak przeżywa wszystko to lepiej uciekaj. Zaczną się prawdziwe problemy to zostaniesz z tym sam. I wszystko będzie na Twojej głowie. A to nie jest związek jeżeli wszystko musi robić i ogarniać jedna osoba. Szkoda trochę tej kobiety, no ale niech się nie pcha w związki jeżeli jest tak niesamodzielna.
Dlatego tinder jest patologia bo trzeba szybko szybko żeby się nie znudzić jujce. A przecież dwa miesiące to czasami etap poznawania dopiero a nie już poważny związek.
Op ja poznał, z tego co opisuje to emocjonalna 16 latka w
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: bo jej na to pozwoliłeś. Moim zdaniem to trochę twój błąd.
Naucz się wędkarstwa. Złapiesz rybkę, jak tylko zdejmiesz z haka dajesz buzi i puszczasz do bajora.
Miałem w sumie podobnie, laska jęczała,bo powiedziałem jej, że nie będe pół dnia odpisywał bo jestem zajety, albo niech odpocznie sobie ode mnie bo jest jednak na wycieczce z kolezankami xD to ona z przygłupimi kolezankami tylko o mnie gadały bo innego tematu niż faceci i ruchanie nie mają
@mirko_anonim: niezly z ciebie tampon dla upośledzonego dzieckw
Jakie "dawanie szansy" po dwu miesiącach XD
Dawać szansę można komuś z kim jest się lata, a nie w świeżej relacji z osobą w której jedyne co Ci pasuje to wygląd ¯_(ツ)_/¯
@mirko_anonim: @janciopan heh... dopiero teraz zwróciłem uwagę... no niezła sztunia, "jedyna taka zobacz". Jprdl, ale sobie ludzie towary wyszukują na tej pryzmie kompostu.... ¯\(ツ)/¯
Niestety ale to możesz rozgrywać tylko na chłodno tj. albo musisz stoicko