Aktywne Wpisy

thisguy1 +1
#gielda ile pieniędzy z wypłaty przeznaczacie na inwestycje, a ile na swoje 'zachcianki' (czyt. rzeczy do hobby/komfortu, które nie są niezbędne typu nowa konsola, słuchawki, wakacje, inne fanaberie)? Zauważyłem, że ciężko mi ostatnio znaleźć balans pomiędzy czerpaniem przyjemności z życia, a oszczędzaniem i inwestowaniem.
#igrzyskabebzonow v8, 4 tydzien za nami
jest ciut lepiej niz w tygodniu trzecim ale nadal jestescie banda niewdziecznych z-------h grubasow i c---a chudniecie
W tym tygodniu zrzuciliśmy wspólnie: 40.41 kg, malo ale wieej niz tydzien temu , w sumie juz jest 284,46 kg
TOP zawodnicy igrzysk (masa w kg - ranking ogólny):
1. @pyszniarz - 8.90
jest ciut lepiej niz w tygodniu trzecim ale nadal jestescie banda niewdziecznych z-------h grubasow i c---a chudniecie
W tym tygodniu zrzuciliśmy wspólnie: 40.41 kg, malo ale wieej niz tydzien temu , w sumie juz jest 284,46 kg
TOP zawodnicy igrzysk (masa w kg - ranking ogólny):
1. @pyszniarz - 8.90
źródło: tygodnik 1.2026
Pobierz

#zwiazki #pytanie #kiciochpyta
K---a, siedzę drugi miesiąc na L4, jeszcze jeden przede mną, do tego biorę leki i jak kocham swoją kobitkę, tak przez dwa lata związku nigdy mi jej dość nie było. Ale teraz ja L4 ona zdalne i oszaleje.
Muszę się wyrwać i odpocząć. Jaka wymówka? (jestem ekstremalnie słaby into kłamanie).
Nie powiem ze robótka bo hajsu nie będzie z tego "wolnego".
Pomóżcie, ona się cieszy i wiesza na szyi a ja bym nawet pobył sam...
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Przez tyle czasu codziennie się wiesza na Tobie? To ona nie pracuje? Ile ona godzin dziennie jest w domu z Tobą? Nie spędza większości dnia sama poza domem bez Ciebie?
Niedobrze to świadczy o niej + to