Aktywne Wpisy

Bipolar- +8
Coraz więcej moich kolegów i koleżanek nie radzi sobie psychicznie z tą nagonką. Większość z nas dopiero niedawno odebrała PWZ, a cierpimy za grzechy starszych kolegów. Tak, system jest patologiczny i wymaga głębokiej reformy i wyeliminowania pola do nadużyć, ale to co obecnie się dzieje to przesada. Odkąd żyje, to nie widziałem jeszcze nigdy takiej zorganizowanej i masowej nagonki na jakąś grupę ludzi
#lekarski #lekarz #medycyna
#lekarski #lekarz #medycyna
Seraficzna2 +2
Czy mam czego żałować, że nie interesują mnie dobra materialne?
Rozkręcam biznes więc zaczynam móc na coraz więcej sobie pozwalać. Ale w dalszym ciągu nie widzę żadnej różnicy pomiędzy klapkami za 10 zł z biedry a za 2 tysie z LV.
Nie widzę żadnej różnicy pomiędzy najnowszym iphone a tym sprzed 10 lat.
Nie widzę różnicy pomiędzy samochodem za 20k a za 200k.
Kiedy widzę jak koleżanki w moim wieku za pracę na produkcji kupują
Rozkręcam biznes więc zaczynam móc na coraz więcej sobie pozwalać. Ale w dalszym ciągu nie widzę żadnej różnicy pomiędzy klapkami za 10 zł z biedry a za 2 tysie z LV.
Nie widzę żadnej różnicy pomiędzy najnowszym iphone a tym sprzed 10 lat.
Nie widzę różnicy pomiędzy samochodem za 20k a za 200k.
Kiedy widzę jak koleżanki w moim wieku za pracę na produkcji kupują

Potrzebuje uniwersalnych perfum , przyjemnych dla każdego, które maksymalnie spodobają się jak największemu gronu ludzi.
Piszę anonimowo, bo wy na tagu to szału dostajecie często jak widać to pytanie i wrzucanie jakieś gównanie pomysły i porady typu kup to co ci sie podoba.
Ja nie mam gustu i zapachu, więc potrzebuje tego co z opisu powyżej - czegoś co spodoba się jak najbardziej szerszemu gronu ludzi, nie tylko mi.
Coś jak Dior Sauvage, Blue de chanel, yves laurent Y, paco rabane one milion - Czy jest coś jeszcze droższego, na co nie stać normiki, a jest jeszcze większym cip#o magnesem na kobiet i zdecydowanie niezaleznie kim jest dana osoba i tak sie jej spodoba zapach? Cena nie gra roli, może być serio drogie. Ale ma być lepsze. Najlepsze.
#perfumy #perfum #rozbiorka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: maxresdefault
Pobierz─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta
Duża jest różnica pomiędzy? perfum gorszy?
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
@RumClapton: https://erli.pl/produkt/acqua-di-gio-giorgio-armani-profondo-woda-perfumowana-100-ml,162876433
o tym mówisz?