Aktywne Wpisy

Manah +195
źródło: curiosity_mars_2026
Pobierz
paincreator +589
Hej Mirki i Mirabelki
Wracam z kolejnym #rozdajo . Tym razem mam dla Was coś specjalnego, idealnego na nadchodzące święta (lub po prostu na poprawę humoru).
Zasady są proste:
Wśród wszystkich(bez zielonek) plusujących ten wpis wylosuję jedną osobę, do której wyślę słoik naszej nowości: miodu kremowanego z dodatkiem prawdziwego kakao.
Wracam z kolejnym #rozdajo . Tym razem mam dla Was coś specjalnego, idealnego na nadchodzące święta (lub po prostu na poprawę humoru).
Zasady są proste:
Wśród wszystkich(bez zielonek) plusujących ten wpis wylosuję jedną osobę, do której wyślę słoik naszej nowości: miodu kremowanego z dodatkiem prawdziwego kakao.
źródło: 78523
Pobierz

Myślisz, że setki ludzi (pewnie nawet i tysiące) korzystający codziennie z KMK nie zobaczyło tych reklamówek?
@ksjoc_zakony, tak, robię, pluję na takie akcje i informuję inne osoby
@mirko_anonim: dlatego czujesz potrzebę powielania tej propagandy, rozumiem ;)
Wiem, że za wszelką cenę chcesz bronić swojej lewicowości, ale trzeba też umieć jej bronić. Niestety, nie umiesz.
─────────────────
@mirko_anonim: nie dość że mnie wyzywasz to jeszcze jaj nie masz żeby zrobić to imiennie xD Tak robią tylko tchórze xD
kobietki w 100% mogą prawnie przejść wcześniej na emeryturę, w 100% mają mniejsze normy na dźwiganie ciężarów w pracy, oraz mają mniejsze wymagania dotyczące wyników sprawnościowych do wojska.
Mam nadzieję, że tak samo głośno sprzeciwiasz się tej dyskryminacji, jak tutaj rzucasz prawdopodobnie nieprawdziwymi danymi - piszę prawdopodobnie, bo tak samo było kilka lat temu, gdy chciano oszukać opinię publiczną na temat wage gapu.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: no i?
Dobra, nara, bo ciężko się z tobą pisze.
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: to co dopiero masz jak ze swoim szefem gadasz? Eh, to musi być dla Ciebie traumatyczne przeżycie ;)
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Po co piszesz że nie masz konta? Czy ja gdzieś twierdzę że masz? Nie, nigdzie tak nie stwierdziłem. Po co pytasz się czy umiem czytać? Po co piszesz że usunąłeś? Mogłem w tym wpisie przeczytać że konto usunąłeś? Nie, tego nie napisałeś więc powinienem
Na początku pisałem, że nie mam konta, później, że pisałem kiedyś z tobą na targach politycznych, więc można wyciągnąć wniosek, że konto miałem, ale usunąłem.
Dobra, nie lubię takich wymian zdań.
Papa,
@mirko_anonim: a nie można wysnuć wniosku że zostało zbanowane? No ale dobra, co to zmienia? Bo nie wiem? Napisałeś: