Aktywne Wpisy

szcz33pan +1982
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
Clermont +473

Skąd ostatnia moda na weryfikację na wszystkich możliwych czatach supportu i infoliniach. Dzwonisz na infolinie sklepu internetowego, rozmowa nagrywana. Zadajesz pytanie, ale najpierw podaj numer zamowienia (niewazne, ze do odpowiedzi na pytanie nie jest to potrzebne), ok mamy numer to teraz imie i nazwisko. Piszesz na czacie do operatora komorkowego - podaj dane, pesel, nazwisko matki. Jednoczesnie z drugiej strony pelna anonimowosc, nie wiesz z kim rozmawiasz. Z czego wynika ta musztra, bo z bezpieczenstwem (a zwlaszcza moich danych) nie ma to wiele wspolnego. Czy ten cyrk jest wywolany jakimis przepisami, czy redukcja kosztow na obsluge klienta?
#zalesie #mampytanie #ecommerce #telecom #cybersecurity #prywatnosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim