Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zareagowalibyscie gdyby wasza dziewczyna przyznała się, ze jest wiedźma? Praktykuje magię itd?

#rozowepaski #niebieskiepaski #milosc #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim ja miałam chłopaka co twierdził że widział ducha. Przyjęłam do wiadomości że jemu się wydaje że widział ducha i tyle, ale typ chciał bym dzięki temu jego doświadczeniu uwierzyła w duchy i inne rzeczy, więc zaczął więcej gadać i tym spotkaniu z duchem, później mi proponować seanse spirytystyczne i poznanie jakieś swojej koleżanki wariatki która z tego co o niej mówił raczej brzmiała jakby to była kobieta z dwubiegunowka i
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): To zależy czy właśnie gramy w sesje RPG albo gadamy o historii, bo wtedy to i ja powiem sobie od czasu do czasu, że z moją jazdą konną i małym laboratorium w garażu to jestem Wiedźminem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zależy jaką magię. Bo być wiedźma to nic strasznego. Wręcz fajnego. Bo wiedźma (nie mylić z czarownica) pochodzi od wiedzy.
Wiedźma od wiedzy. A magia polega chyba na wierzeniach typu uwolnienia czakry i te pierdoły, zapalaniu świeczek w pełnię itp....
  • Odpowiedz