Aktywne Wpisy
Magazynier00009 +19
Czy 25/h dla 15 latka to mało w dzisiejszych czasach? Ja jak miałem te 15/16 lat to pomagałem na budowie, pamiętam że było to coś około 6zl/h (2010r) i pamiętam doskonale że byłem szczęśliwy że mam taką robotę xd bo nie było łatwo znaleźć taką dorywcza pracę w tym wieku a kasa na wakacje była potrzebna. Teraz sam się buduje, i szukałem kogoś młodego do pomocy tzn: policz paczki z styropianem, pozamiataj,

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Powiem Wam, że to była moja ostatnia #wykopaka w jakiej brałem udział. Niestety.
Od kilku lat biorę udział w zabawie, ale już mi się odechciało. Człowiek się stara, na głowie staje żeby paczka dla jego odbiorcy była jak dla najbliższej osoby (i sprawia mi to dużo radości oczywiście). Z wypiekami na twarzy oglądam pokapakę i autentycznie widzę radość u odbiorcy. Ale potem przychodzi kubeł zimnej wody. Po tym co otrzymuje się w zamian i po prostu widać, że ktoś wyliczył wszystko co do złotówki żeby tylko przeskoczyć próg. Strasznie to przykre. Do tego list sobie, a zawartość paczki sobie, ale "już mi się nie chciało drugi raz pisać listu" xD
I nie zrozumcie mnie źle, nie chodzi o to ile kto wyłożył pieniędzy na paczkę. Po prostu widać, że jest to zrobione po linii najmniejszego oporu, pozbieranie jakieś głupoty byle tylko jakoś zahaczyło o mój opis. Zawiodłem się po raz kolejny, więcej nie zamierzam.
Najbardziej jednak cieszy mnie, że ja sprostałem, że sprawiłem radość osobie obdarowywanej. Ale nie chcę już więcej przeżywać zawodu z powodu tego co otrzymuję i z jakim podejściem jest mi to przekazywane.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Edit. Sama radość zrobienia komuś paczki stwarza innym dużo radości a nie to co otrzymają.
A mimo to, takich osób jak Ty się nie uda w