Ciężko po lasce 25+, która ma tindera oczekiwać małego przebiegu, w zasadzie to łatwiej pewnie w lotka wygrać. Na szczęście te, które się na prawdę 'wyszalały' często są na tyle głupie, że pośrednio (lub czasami nawet bezpośrednio XD) będą ci dawać o tym znać i takich bym unikał. Jak ma na tyle oleju w głowie, żebyś o tym nie wiedział to już dobry znak, bo nie oszukujmy się jakby
@mirko_anonim: Jeżeli baba nie tworzy stabilnych związków, to znaczy że nie leży to w jej usposobieniu. Jeżeli ty tworzysz stabilne związki to nie bierzesz takiej, bo nie dostaniesz tego czego oczekujesz.
Jeszcze ilustracja takiej sytuacji: ... -> 48 -> 49 -> 50 -> ty -> 52 -> 53 -> ...
mam już dość p---------a tego orangutana, odechciewa mi się dawać info na tagach, czuje pierwotne obrzydzenie do tego chama jestem prawusem ale k---a skręca mnie na myśl że ktokolwiek z prawicy tą abominacje popiera
Ciężko po lasce 25+, która ma tindera oczekiwać małego przebiegu, w zasadzie to łatwiej pewnie w lotka wygrać. Na szczęście te, które się na prawdę 'wyszalały' często są na tyle głupie, że pośrednio (lub czasami nawet bezpośrednio XD) będą ci dawać o tym znać i takich bym unikał. Jak ma na tyle oleju w głowie, żebyś o tym nie wiedział to już dobry znak, bo nie oszukujmy się jakby
@mirko_anonim: Ale jakie ma znaczenie, co my byśmy zrobili? Nie jesteś nami.
Jeszcze ilustracja takiej sytuacji:
... -> 48 -> 49 -> 50 -> ty -> 52 -> 53 -> ...
Nie.