Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

mirkiikrim +7
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy bedac przeciętna dziewczyna można znalezc faceta który faktycznie pokocha? Mam wrażenie ze każdy chce modelkę. Co oznacza ze biorą przeciętne dziewczyny z braku laku. A potem tylko myślą gdzie tu zalać na boku.
#damskiprzegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Bo przeciętna dziewczyna odpowiednim makijażem i ubraniem może zdziałać naprawdę wiele.
Jak nie chcesz, żeby typ szukał czegoś na boku, to znajdź jakiegoś, którego wyciągniesz z piwnicy.
Z moich danych, opartych na wielkiej próbie (1 os) wynika, że w takim wypadku wierność masz w gratisie.
Nie próbuj się upiększać zabiegami. Nienaturalny wygląd jest
@mirko_anonim: szczera prawda
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@zbrodnia_i_kawa: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@bukszpryt: tylko gay nie chce modelki
@bukszpryt: tak mówią faceci bez standardów, ale grube baby
@zbrodnia_i_kawa: sam mam trzecią rękę między nogami ( ͡º ͜ʖ͡º)
Prawda jest taka, że przeciętna dziewczyna szybciej znajdzie faceta, niż przeciętny chłopak babę
@mirko_anonim: cóż, moja żona ma męża który ją kocha i nie zaleje innej na boku więc chyba można choć to ja ją znalazłem i rozkochałem w sobie.