Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Mój chłopak też był chudy i miałam nadzieję, że z biegiem czasu poćwiczy te 3-4 godzinki w tygodniu na siłowni, ale też się obrażał jak dziecko. Teraz mam innego, nie jest misterem olimpią, ale ma fajne ciałko, takie jak Penn Badgley w serialach. Bo w realu czasem się zapuszcza, na zdjęciach z plaż :P

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Chłop co ma natrętne myśli i winą za nie obarcza swoją babę. W sensie nikt nie jest winny, ten świat jest tak chory, że teraz praktycznie każdy ma natrętne myśli i nad tym trzeba pracować.

Pogadajcie o tym po prostu, bez atakowania, dajcie sobie trochę zrozumienia. I dajcie spokój, nie musicie się przejmować.

• Odpowiedz
Strasznie mnie to wkurzyło bo dobrze wie że jestem od zawsze chudzina która z trudem przybiera 50 gram po wpierniczeniu 4 obiadów. Więc wiem że te 5kg to nierealne

@mirko_anonim: Możesz przytyć, tylko mało jesz. Wystarczy trenować + trzymać kalorie i jesteś w stanie nabrać +-20kg masy mięśniowej. Ja też myślałem, że nie mogę przytyć, bo ,,dużo jadłem'' i byłemn jak patyk. Zacząłem kalorie liczyć + trening siłowy i 20kg
  • Odpowiedz
jestem od zawsze chudzina która z trudem przybiera 50 gram po wpierniczeniu 4 obiadów. Więc wiem że te 5kg to nierealne,

@mirko_anonim typowa retoryka chudego szczura kłamcy. Nigdy nie zjadłeś więcej niż pół obiadu oszuście. Chcesz komuś wmówić, że nie możesz przytyć regularnie przekraczając swoje zapotrzebowanie kaloryczne dla obecnej wagi? Nigdy się małpy nie nauczycie, chude szczury dostały dar od losu i genetyki - wystarczy tylko żreć i ćwiczyć żeby mieć
  • Odpowiedz