Aktywne Wpisy

d601 +20
U mnie -12,6°C
A u Ciebie jaka pogoda? Zimno?
#pokaztermometr #zima #pogoda
Pokaż zdjęcie termometru i napisz jaki region
#ankieta
Najebusy śpią dalej a trzeźwi
A u Ciebie jaka pogoda? Zimno?
#pokaztermometr #zima #pogoda
Pokaż zdjęcie termometru i napisz jaki region
#ankieta
Najebusy śpią dalej a trzeźwi
źródło: 1000098725
PobierzCo robisz w w tak mroźny niedzielny poranek
- Nic. Leżę najdłużej jak mogę 51.4% (266)
- Muszę wstać wysrać psa 13.7% (71)
- Mam kaca po wczorajszej imprezie 7.9% (41)
- Muszę wstawać do pracy 8.1% (42)
- Idę się przejść po zamarzniętym jeziorze bo lubię 8.1% (42)
- Mam w planach mosowanie, rower czy bieganie 10.8% (56)

Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

@mirko_anonim: Proszę, nie rozmnażajcie się...
Generalnie dobry ginekolog to podstawa i przed zajściem w ciążę i przede wszystkim w trakcie w także po także zróbcie dobry research, wybierzcie mądrze i działajcie. Powodzenia!!! :))
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Badmanek: Działają bardzo dobrze (o ile wynik nie jest zafałszowany braniem jakiś leków), ale wykrywają tylko poziom odpowiedniego hormonu. Test owulacyjny nie powie Ci czy jajeczko dobrze pękło, dlatego warto iść na monitoring cyklu. Tyle, że cokolwiek w kwestii badań płodności warto zacząć robić dopiero jak się starało z 6
Poczytaj jeszcze o cyklu, jak działa zapłodnienie i owulacja oraz ile żyją plemniki w ciele kobiety. Powyższe to tylko uproszczony obraz.
Ale nie dziwie sie, co raz więcej normików ma za debili większość użytkowników tego portalu. Te maupy nie odróżnią nawet banana od mandarynki a co dopoero takie baity, kiedy prezerwatywe to nakładali sobie, żeby w nią zwalic sobie konia.